IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:02
Tyle się pisze o prostownicach, a ja swoja sprzedałam, bo jednak proste włosy
mi nie pasuję. teraz szukam lokówki, ale z tym trudniej. Poleccie mi lokówke
o grubej średnicy , najlepiej ceramiczną , ze szczypcami. Sama zgupiałam i
nie wiem co kupić. Widziałam tylko remington, holden a wszystkie inne to
zwykłe bez powłoki ceramicznej. czy ta ceramika jest naprawdę taka ważna.
Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie.
Z góry dziekuje za porady.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zuziarozia Re: Lokówka 24.07.05, 07:52
      Czy teraz nikt nie kręci włosów.
      Wszystkie tylko prostujecie?
      Proszę , może coś wiecie na temat lokówek.
      • black_magic_women Re: Lokówka 24.07.05, 10:42
        z miesiac temu prosilam o to samo-nikt sie nie odezwal:(((kupilam wiec w Media
        Markcie lokowke Rowenty,za ok150zl,z 5 nakladkami.byly tez takie fajne,wlasnie
        ceramiczne ,ale od 200zl.wiem,ze ceramiczne sa lagodniejsze dla wlosow-metal
        jest bardziej podobny do zwyklego zelazka-taki bardziej palacy,ceramika niweluje
        ten efekt.czy jestem zadowolona z zakupu?chyba tak,chociaz krecenie/nie uzywanie
        szczotki,czy karbownicy/wymaga pomocy drugiej osoby i klamerek ,ktorymin
        zepniesz loki do ostygniecia.
    • Gość: Anula Re: Lokówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:58
      Mam lokówkę i prostowicę. Chociaż mam proste włosy, to czami używam prostownicy
      żeby były takie super gładkie. A lokówkę-suszarkę mam już kolejną chyba trzecią
      z kolei Philipsa z trzema końcókami i z uderzeniem parą, i ta jest dla mnie
      super ma grubą szczotkę a ja mam włosy do połowy pleców używam jej ze 3 lata i
      odpukac sprawuje się super. Nie wiem ile kosztowała bo to prezent od męża ;)
      SPrawdziłam model ale napis się strał pozostał tylko początek Aqua i coś dalej.
      Polecam
      • Gość: zuziarozia Re: Lokówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:30
        Tylko ja szykam typowej lokówki z klipsem bo nie mam siły do używania suszarko-
        lokówki.
        Oglądałam taką philipsa, cały zestaw 8 części za 140zł , zastanawiam się nad
        nim ale on nie ma ceramiki
        dzięki i pozdrawiam
    • Gość: MIMI Re: Lokówka IP: *.devs.futuro.pl 25.07.05, 09:15
      ja zrobiłam to samo tzn. sprzedałam prostownoicę i zakupiłam lokówkę o obwodzie
      12 cm. ceramiczną bez szczotki ze szczypcamifirmy Vidal Sassoon. Można takie
      dostać na Allegro za 75 pln
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka