Dodaj do ulubionych

Balsam Brązujący

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:06
mam prosbe do was drogie panie,poleccie mi "cos"w stylu balsamu brazujacego i w miare nie drogiego,ogolnie jestem opalona lecz
deneruja mnie moje nogi poniewaz sa nie opalone tak samo jak reszta.prosze o pomoc z gory dziekuje:** polecano mi balsam brazujacy z firmy "soraya" i "J&J" czy polecacie je a moze jakies inne
Obserwuj wątek
    • Gość: Amaranta Re: Balsam Brązujący IP: *.chello.pl 25.07.05, 11:48
      Polecam balsam brązujący Kolastyny: jest bardzo lekki (idealny na lato), dobrze
      się wchłania, rzeczywiście przybrązawia skórę. Balsam brązujący daje tylko
      leciutki odcień - skóra nie jest blada, lepszy efekt da na pewno samoopalacz.
      • tkorszen Re: Balsam Brązujący 25.07.05, 11:52
        j&J zostawia zacieki jak samoopalacz i tak samo smierdzi. nie polecam
    • Gość: AgaKropka Re: Balsam Brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:57
      EVELINE-opalizujący, delikatnie brązujący (złoto-perłowe pigmenty, masło shea,
      wyciągi z bursztynu i juglonu,beta karoten). Skóra o pieknym złoto-brązowym
      odcieniu,efekt bardzo naturalny.
    • Gość: Kundzia Re: Balsam Brązujący IP: *.foo.org / *.centercorporation.pl 25.07.05, 12:06
      A ja polecam brązująco-ujędrniający balsam do ciała Erisa, po dwóch razach
      skóra była ładnie opalona a zapach nie jest "duszący" tak jak to ma Sopot.A
      skoro przy okazji ujedrnia to 2 w 1 ;)

Link do tego produktu:
      www.lirene.pl/pl/lirene_cialo/produkt_opis.php?ids=4&id=317
      • marghot Re: Balsam Brązujący 25.07.05, 12:21
        a mocno brudzi jasną bieliznę?
        • frrancuzeczka Re: Balsam Brązujący 25.07.05, 19:04
          nie polecam Sorai. schdzi platami.
          bardzo dobre sa: karmel brazujacy Dax i Kolastyna.
          • hesjja Re: Balsam Brązujący 25.07.05, 20:29
            Ja z kolei z Kolastyny nie byłam zadowolona, nie widziałam żadnego efektu i od
            wielu miesięcy jestem wierna ziai i niezmennie zadowolona.
            • Gość: Ewcia Re: Balsam Brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:19
              Ja Ci polecam balsam brązująco - ujędrniający Lirene Dr Ireny Eris. Bardzo
              fajnie brązuje, moje nogi są ładnie opalone:) Ma on jednak swoje wady, brudzi
              jasną bielizne. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka