Dodaj do ulubionych

Lubicie AROMATERAPIĘ?????????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:49
Stosujecie aromterapię, olejki eteryczne itp. Ja zaczęłam i jestem w pozytywnym szoku:) Te produkty są świetne, serio poprawiają samopoczucie i czuję się po nich rześka i wypoczęta, Szczególnie jakieś płyny do kąpieli Pollenaaroma, albo olejki cytrusowe:)A wy? Używcie?
Obserwuj wątek
    • wino_porzeczkowe Re: Lubicie AROMATERAPIĘ????????????????????? 25.07.05, 17:14
      Lubimy :) Ale wśród kosmetyków jakoś nie znalazłam jeszcze czegoś pachnącego
      wyjątkowo fajnie... Mam serię Aromaflos Flos leku (balsam do ciała, wodę
      odświeżającą i krem do biustu). Pachnie tak olejkowo i intensywnie, ale średnio
      mi podchodzi. I do tego ma w składzie bergamotkę, która jest fototoksyczna,
      więc po posmarowaniu na słońce nie można wyłazić :(
      Raz kupiłam w Rossmannie saszetkę z olejkiem pomarańczowym (i jeszcze jakimś,
      już nie pamiętam), dała w kąieli tylko fajny kolor, taki przeraźliwie
      intensywny żółto-zielony, ale co do zapachu to mogiła :(

Za to lepiej mi idzie z samymi olejkami. Zmieszalam sobie Physiogel z olejkiem
      pichtowym i na wypryski działa. Aromatyzuję się też kominkiem, przede wszystkim
      olejkiem pomarańczowym, jakoś go lubię. Kombinowalam też z olejkiem jałowcowym,
      uwielbiam dżin i sobie pomyslałam, że jak sobie rozpylę ten olejek, to jakbym z
      jednego drinka wypiła. Ale niestety to nie to samo ;)

-------
      Cicha woda
    • Gość: Anetka Re: Lubicie AROMATERAPIĘ????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:03
      ja uwielbiam:)
      • Gość: mikimikimiki Re: Lubicie AROMATERAPIĘ????????????????????? IP: *.acn.waw.pl 25.07.05, 20:23
        to czego używasz?
        Ja głownie kosmetyków Pollenyaromy, są na prawdę fajne, szczególnie te co
        mówiłam płyny do kąpieli,poza tym także zaczynam przekonywać się do kominków,
        również Pollenyaromy, jakoś od innych firm dostawałam uczulenia...
        pozdrówka
        • Gość: Anetka Re: Lubicie AROMATERAPIĘ????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:25
          yves rocher
    • sharia Re: Lubicie AROMATERAPIĘ????????????????????? 25.07.05, 22:40
      uwielbiam, ostatnio kupilam w rossmanie saszetki z olejkami do kapieli malwa
      pollena- cudo: piekny zapach, super piana, dzialaja tak jak jest napisane,
      relaksujaca relaksuje, odrezajaca odpreza, pobudzajaca pobudza, ale co
      najwazniejsze skóra jest rewelacyjnie nawilzona, napięta i pieknie pachnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka