mazia79 26.07.05, 13:37 Czy macie może porównanie jeśli chodzi o te dwa szampony. Oba wygladzajace, ale który lepszy? Czekam na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l81 Re: Szampon Liss extreme Loreal a Matrix Sleek lo 27.07.05, 09:59 Spróbuj Matrix-a, wiem, ze jest droższy, ale ta seria napradę jest bardzo dobra. Mam maskę z serii Sleek Look, naprawdę wygładza włosy, lśnią. Nie wiem jakie Ty masz włosy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazia79 Re: Szampon Liss extreme Loreal a Matrix Sleek lo IP: 85.28.133.* 27.07.05, 10:23 Oj chyba jednak Loreal jest troszkę droższy:)). Ja mam odzywke sleek look i jestem zadowolona ale nie wiem jak tam szampon z tej serii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: Szampon Liss extreme Loreal a Matrix Sleek lo 27.07.05, 10:47 Nie miałam Matrixa, natomiast L'oreal jest u mnie w ciągłym użyciu, na zmiane liss, silver i vita control. Jeżeli o serie liss chodzi to jest super. Włosy są gładziutkie, "lejące" i mięciutkie. Ale sądzę, że taki efekt jest przy uzyciu zestawu: szampon + odżywka (ja tak robię). Nie wiem czy sam szampon poradzi sobie z twoimi włosami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola MATRIX---oooo taak:)) IP: *.mos.gov.pl 27.07.05, 10:54 radze kupic maske lub odzywke;)szampon sam nic nie poradzi:)ja mam szampon matrix ale sam niewiele dziala uwazam ze jest mi zbedny natomiast +maska sleek look jest swietna;)juz wiele razy o niej pisalam:)mam po niej wlosy extra-jak ja trzymam godzinke potem wloski na szczotce wyprostuje to wszyscy mowia ze bylam u fryzjera;)maske zakupilam na allegro-500ml za35zl:)Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś