Dodaj do ulubionych

Szampon Liss extreme Loreal a Matrix Sleek look?

26.07.05, 13:37
Czy macie może porównanie jeśli chodzi o te dwa szampony. Oba wygladzajace,
ale który lepszy?
Czekam na opinie:)
Obserwuj wątek
    • l81 Re: Szampon Liss extreme Loreal a Matrix Sleek lo 27.07.05, 09:59
      Spróbuj Matrix-a, wiem, ze jest droższy, ale ta seria napradę jest bardzo
      dobra. Mam maskę z serii Sleek Look, naprawdę wygładza włosy, lśnią. Nie wiem
      jakie Ty masz włosy. Pozdrawiam.
      • Gość: mazia79 Re: Szampon Liss extreme Loreal a Matrix Sleek lo IP: 85.28.133.* 27.07.05, 10:23
        Oj chyba jednak Loreal jest troszkę droższy:)). Ja mam odzywke sleek look i
        jestem zadowolona ale nie wiem jak tam szampon z tej serii.
        Pozdrawiam
    • greta.greta Re: Szampon Liss extreme Loreal a Matrix Sleek lo 27.07.05, 10:47
      Nie miałam Matrixa, natomiast L'oreal jest u mnie w ciągłym użyciu, na zmiane
      liss, silver i vita control. Jeżeli o serie liss chodzi to jest super. Włosy są
      gładziutkie, "lejące" i mięciutkie. Ale sądzę, że taki efekt jest przy uzyciu
      zestawu: szampon + odżywka (ja tak robię). Nie wiem czy sam szampon poradzi
      sobie z twoimi włosami.
      Pozdrawiam
      • Gość: lola MATRIX---oooo taak:)) IP: *.mos.gov.pl 27.07.05, 10:54
        radze kupic maske lub odzywke;)szampon sam nic nie poradzi:)ja mam szampon
        matrix ale sam niewiele dziala uwazam ze jest mi zbedny natomiast +maska sleek
        look jest swietna;)juz wiele razy o niej pisalam:)mam po niej wlosy extra-jak
        ja trzymam godzinke potem wloski na szczotce wyprostuje to wszyscy mowia ze
        bylam u fryzjera;)maske zakupilam na allegro-500ml za35zl:)Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka