Gość: Kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:34 zeby i pogrubiałi wydłuzała..ale przy tym dawał jakis niesamowity efekt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: POLECCIE JAKIS DOBRY TUSZ IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 11:10 Maybelline Volum Express,i jeszcze L'oreal Panoramic Curl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: POLECCIE JAKIS DOBRY TUSZ IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.08.05, 11:49 zdecydowanie Loreal Double (ten podwójny). sama używam i jestem bardzo zadowolona, rzęski super wydłużone i podkręcone. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_migotka Re: POLECCIE JAKIS DOBRY TUSZ 05.08.05, 14:20 Zdecydowanie polecam tusz Diora Ultimeyes-najlepszy tusz jaki kiedykolwiek spotkalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: POLECCIE JAKIS DOBRY TUSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:26 ja używam tuszu astora Exclamation- wydłuża pogrubia i podkręca:)Dla mnie bardzo dobry i niedrogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: POLECCIE JAKIS DOBRY TUSZ-YSL 05.08.05, 14:33 YSL, tzw efekt sztucznych rzęs-rewelacyjny, jestem mu wierna od lat- przetestowałam czarny, ciemno granatowy, ostroniebieski i bakłażan. Wydajny, pięknie pachnie , super pogrubia i wydłuża. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: POLECCIE JAKIS DOBRY TUSZ 06.08.05, 08:45 zdecydowanie tusze Margaret Astor :) Odpowiedz Link Zgłoś