IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 13:48
czy znacie jakas dzialajaca rewelacyjne odzywke do wlosow (ale raczej nie
takie za 50 zl)?? W zeszlym roku zniszczylam sobie wlosy farba w sprayu i
teraz polowe wlosow mam strasznie przesuszona, nie chca sie ukladac itd. To
co nowego uroslo jest ok. Czy znacie jakas fajna odzywke, ktora uzdrowi, a
przynajmniej poprawi wyglad wlosow???
Obserwuj wątek
    • agul1 Re: odzywka 20.08.02, 14:00
      Ja bym tę zniszczoną część po prostu obcięła, wtedy będą wyglądać najlepiej.
      Ale jeśli bardzo się przed tym wzbraniasz, to z takich tańszych kosmetyków
      dobry jest fluid welli do zniszczonych końcówek - można go stosować i na mokre
      i na suche włosy i faktycznie je trochę reperuje.
      Ale naprawdę - przemyśl obcięcie.
      • Gość: charissa Re: odzywka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 14:05
        nie chce ich obcinac :( Gdybym sciela cale te zniszczone koncowki mialabym za
        krotkie wlosy jak dla mnie. Dlatego chce sie poratowac odzywka. moze to cos
        da...........
        • Gość: gAndzia Re: odzywka IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 20.08.02, 14:11
          kup w aptece lub zielarni henna wax treatment (ok. 20 zł, starcza na wieki:)))
          i rób, zgodnie z instrukcją, okłady na włosach po 30-60 minut, owijajac głowe
          podgrzanym recznikiem. naprawdę działa cuda! poczytaj sobie stare watki lub w
          kosmetyku wszechczasów na www.wizaz.pl. powodzenia. no i obetnij chociaz same
          końcówki, pół centymetra!
          • Gość: charissa Re: odzywka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 14:26
            juz obcielam .. az 5
            dzieki za porady!!!!!!! :*
          • Gość: ledka Re: odzywka IP: 217.153.53.* 20.08.02, 15:31
            Odzywke te mam od tygodnia (z ogolnie zgodnych zachwytow na forum a jakze!) juz
            po dwukrotnym uzyciu widze efekty. Tylko zastanawia mnie jak to zrobic z tym
            podgrzaniem recznika dle lepszego efektu? Jak na razie po prostu podgrzewalam
            wlosy suszarka......ale ten cieply recznik na glowie to moze byc nawet mile
            (oprocz tego ze korzystne dla wlosow)
            • Gość: tita Re: odzywka IP: *.pl 20.08.02, 15:40
              z podgrzewaniem to ja robię tak: owijam głowę folią spożywczą, nagrzewam
              suszarką i na nagrzany łepek nakładam zimową czapkę i tak paraduje po domu ok.
              godziny:)))
              • Gość: saxony Re: odzywka IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.08.02, 15:42
                w lecie tez ????? jezeli tak to podziwiam ...
                • Gość: tita Re: odzywka IP: *.pl 20.08.02, 15:55
                  no, nie powiem,żebym sie czuła komfortowo, ale efekt na włosach rekompensuje
                  cierpienia z gorąca, poza tym takie zabiegi robię wieczorami i to jest troszke
                  inaczej niżbym miała w takiej czapce siedziec na tarasie w pełnym słońcu przy
                  30 stopniach
                  • Gość: LadyBlue Re: odzywka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 18:19
                    mozna zamiast owijać ręcznikiem, posiedziec w wannie z ciepłą wodą, tak na
                    opakowaniu napisali.
          • Gość: charissa Re: odzywka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 09:40
            kupilam te henne i juz po pierwszym zaaplikowaniu wloski sa mieciutkie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka