Dodaj do ulubionych

Maseczka rozgrzewajaca AVON

IP: 217.153.54.* 22.08.02, 09:09
Chodzi o tą maseczkę oczyszczającą,czy któraś z Was już tego używała??
Napiszcie czy warto, bo jakoś nie chce mi sie wierzyć, żeby trzymana na
skórze przez 1 minutę zdziałała cuda...
Obserwuj wątek
    • jorin Re: Maseczka rozgrzewajaca AVON 22.08.02, 09:35
      Wycisniecie czegokolwiek z tubki tej maseczki wymaga niemal nadludzkiego
      wysilku. Dlatego odradzam.

J.
      • miinia Re: Maseczka rozgrzewajaca AVON 22.08.02, 09:43
        jorin napisała:

> Wycisniecie czegokolwiek z tubki tej maseczki wymaga niemal nadludzkiego
        > wysilku. Dlatego odradzam.
        >
        > J.
        zgadza sie poczatkowo jest jeszcze ok, ale pozniej coraz trodniej wycisnac
        cokolwiek.

pzdr

miinia
        • Gość: giz Re: Maseczka rozgrzewajaca AVON IP: 217.153.54.* 22.08.02, 09:46
          Czyli podobnie jak z tą ich zwykłą maseczką oczyszczającą i zwężającą
          pory "Pore - Fection"...A juz prawie chciałam kupić :)
      • roodanaserio Re: Maseczka rozgrzewajaca AVON 22.08.02, 09:47
        Mialam ja. Skusilam sie tym efektem rozgzrewania. Maska jest bardzo ciezka.
        Bardzo trudno wycisnac ja z tubki, rozsmarowanie jej na twarzy to ciezka praca -
        trzeba sie dobrze nameczyc. Reczywiscie rozgrzewa, ale smierdzi jak stara
        sciera .....

Oczyszcza, fakt, ale bez rewelacji.

Potem, zeby ja myc, tez trzeba machac lapami.

Jak zuzylam pol tubki, to ja rozcielam, aby latwiej mi bylo wyciskac. Zatkalam
        ta druga, odcieta polowka. W efekcie maska zeschla na kamien w 24 h :/ I do
        smietnika.

Nie kupuj.

r
    • anndelumester syf stulecia 22.08.02, 10:12
      już tu kiedyś pisałam, że niczego gorszego w życiu na twarzy nie miałam.
      Koszmar.
    • Gość: Xena Re: Maseczka rozgrzewajaca AVON IP: *.acn.waw.pl 22.08.02, 10:29
      Jeśli zależy Ci na efekcie rozgrzewania, to polecam Sauna Masque (czy jakos
      tak) Montagne Jeunesse (w saszetce) z czerwoną glinką. Nazwa zupelnie nie jest
      przesadzona, bo maseczka rozgrzewa jak jasna cholera albo i jeszcze bardziej,
      fajnie rozpulchnia skórę i przygotowuje ją do ewentualnych dalszych zabiegów
      (ja zwykle nakładam po niej jakąś maseczkę silnie nawilżającą - działa dużo
      skuteczniej niz nałożona bez takiego "wstępniaka"). Kosztuje, z tego co
      pamietam, ok. 6 zł, starcza na 3 solidne aplikacje.
      • g_andzia Re: Maseczka rozgrzewajaca AVON 22.08.02, 10:44
        Gość portalu: Xena napisał(a):

> Jeśli zależy Ci na efekcie rozgrzewania, to polecam Sauna Masque (czy jakos
        > tak) Montagne Jeunesse (w saszetce) z czerwoną glinką. Nazwa zupelnie nie
        jest
        > przesadzona, bo maseczka rozgrzewa jak jasna cholera albo i jeszcze bardziej,
        > fajnie rozpulchnia skórę i przygotowuje ją do ewentualnych dalszych zabiegów
        > (ja zwykle nakładam po niej jakąś maseczkę silnie nawilżającą - działa dużo
        > skuteczniej niz nałożona bez takiego "wstępniaka"). Kosztuje, z tego co
        > pamietam, ok. 6 zł, starcza na 3 solidne aplikacje.
        miałam to samo pisać. avonu nie znam, ale pamiętam z forum same negatywne
        opinie, a tą montagne jeunesse uzywałam namiętnie, efekt jest naprawdę silnie
        rozgrzewający (przestałam używać, bo mam jak się okazuje "płytko unaczyniona
        skórę" i nie powinnam).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka