Dodaj do ulubionych

Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:41
Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobry krem matujący.Mam tłustą skórę,a
kremy,których dotychczas używałam nie matują dość dobrze.Proszę o
propozycje.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 23:43
      Dermika Mat-b-polecam-lepszego nie znam
    • Gość: misiak:) Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:28
      Dla mnie najlepszy jest Vichy Normaderm,dobrze matuje,nie zatyka
      porów.Spróbuj,pozdrawiam
    • pysiooo Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.08.05, 12:02
      Ja też polecam vichy normaderm, a z tańszych garniera z serii czysta skóra krem
      matujący
      • Gość: Ofelia1982 Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:49
        Ja nie spotkalam lepszego kremu niz Miraculum do cery wrazliwej - tez mam
        tlusta cere, ale latwo sie przesusza, a Miraculum (takie zielone opakowanie)
        byl ge-nia-lny..nie wiem czy to ja zle trafiam jednakze czy go wycofali z
        produkcji bo nie mozge go od jakiegos czasu znalezc...
        A co do garniera - odradzam!!! zatyka pory, powoduje taka powloczke na skorze
        jakbys miala maseczke (jak potrzesz reka to bedzie Ci sie ten krem rolowal!).
        Jesli do tego malujesz sie to juz w ogole odpada, bo niemozliwym jest nalozyc
        podklad na te "warstwe" kremu-wyglada jakbys miala makijaz teatralny..ja
        kupilam raz ten krem, uzylam raz, od razu zmylam, po czym oddalam jakiejs
        kolezance..
        • Gość: bortula Re: Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: 195.116.43.* 17.08.05, 17:54
          a może by tak sparwdzic w tutejszej wyszukiwarce??? na pewnoe znajdziesz wiecej
          propozycji... no i poczytaj opinie na wizazu. pozdrawiam
          • Gość: werer Re: Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:13
            podpisuję się pod tym co napisała botula, jeśli poszukasz a to wysypie Ci sie aż
            nadto wiadomości : ) a od siebie dodam krem matujący z ziaji, jak na swoją cenę
            (8zł) po prostu rewelka, ja nie zauważyłam wielkiego odstępstwa nawet z kremem z
            vichy ; )
            • Gość: tea Re: Miraculum matujacy, a Garnier NIE IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 17.08.05, 20:23
              polecam matująco-nawilżający z Soraya uzywam w połączeniu z zelem matującym
              tej firmy.Bardzo zadowolona jestem:)
    • Gość: ol Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:16
      a vichy thermal fix mat ? ktoś używał ?? pzdr :)
      • Gość: Joasiak Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 18.08.05, 08:17
        bardzo matujące (mnie aż za bardzo) są Biodermine (ok.20pln) (swoją drogą to
        dziwne,że ta nazwa jeszcze nie padła:) i Lysanel Active (ok.35-40pln), oba
        dostępne w aptece.
    • Gość: ada Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:11
      jak dla mnie najlepszy jest krem dr eris-lirene do cery mieszanej i tłustej
      • Gość: kasia Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 16:52
        Mnie swietnie matuje Happyderm L'Oreala, jest super.
        • Gość: szkodnik Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.93.46.* 18.08.05, 17:01
          albo nivea visage z hydraminą
          • Gość: g Re: Krem matujący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.226.* 18.08.05, 17:08
            biodermine - absolutnie nr 1!

krem jest wydajny i matowi skutecznie i na długo. polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka