Dodaj do ulubionych

Poznanianki pomożcie

26.08.05, 13:30

poleccie proszę jakiś dobry salon kosmetyczny, gdzie warto pójść a manicure i
pedicure. Najlepiej w centrum

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Poznanianki pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:08
      polecam salon Kenzo, ten na skrzyzowaniu Ratajczaka i Powstancow Wlkp. (w tym
      na Podgornej nie bylam), bardzo miła kosmetyczka, fajnie robi manicure,
      pedicure, polecam jeszcze salon na ulicy Długiej, niesteyt nie pamiętam ile.
      pozdrawiam :)
    • maggie79 Re: Poznanianki pomożcie 26.08.05, 17:01
      wielkie dzieki za pomoc :)
      a pamietasz moze jakie tam sa ceny? tak orientacyjnie chociaz? no i czy tam tez
      jest fryzjer?
      • Gość: Kasia Re: Poznanianki pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:17
        tak, w obydwu jest fryzjer, Kenzo jest dosc drogi, jesli chodzi o usługi
        fryzjerkie, kosmetyczka nie pamietam, ale nie było to jakos drozej niz gdzie
        indziej, bo bym nie poszla, fryzjerow maja bardzo dobrych
        a ten salon na Długiej, jesli chodzi o fryzjerow to bylam tam raz robic trwala,
        ceny przystepne.
        Ale jesli chodzi Ci o fryzjera to polecam goraco salon Paola na Półwiejskiej,
        nie pamietam ile, ale mniej wiecej na srodku i w tej samie bramie jest Sexshop
        z duzym neonem wiec najdziesz ;) wlascicielka paulina- scina sie u niej moja
        mama i jest zadowolona, natomiast ja polecam szczegolnie Karoline- super
        dziewczyne, rewelacyjnie scina, ma wyobraznie, sama cos mi zawsze dobiera i
        wymysla, ceny maja srednie, za scinanie, modelowanie zaplacilam 40 zl. I do
        tego powstalo tam teraz stanowisko do manicure, ale nie robilam tam sobie go
        jeszcze,
        ale sie rozpisalam, mam nadzieje ze pomoglam, pozdrawiam :)
    • Gość: ana Re: Poznanianki pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:53
      salon Wella na Głogowskiej. Z usług kosmetyczki osobiscie nie skorzystalam
      jeszcze, ale kolezanki sa zadowolone. Ja chodze tam do fryzjera i zawsze
      powstaje na mej glowie to, co sobei zazyczylam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka