maggie79 26.08.05, 13:30 poleccie proszę jakiś dobry salon kosmetyczny, gdzie warto pójść a manicure i pedicure. Najlepiej w centrum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Poznanianki pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:08 polecam salon Kenzo, ten na skrzyzowaniu Ratajczaka i Powstancow Wlkp. (w tym na Podgornej nie bylam), bardzo miła kosmetyczka, fajnie robi manicure, pedicure, polecam jeszcze salon na ulicy Długiej, niesteyt nie pamiętam ile. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggie79 Re: Poznanianki pomożcie 26.08.05, 17:01 wielkie dzieki za pomoc :) a pamietasz moze jakie tam sa ceny? tak orientacyjnie chociaz? no i czy tam tez jest fryzjer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Poznanianki pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:17 tak, w obydwu jest fryzjer, Kenzo jest dosc drogi, jesli chodzi o usługi fryzjerkie, kosmetyczka nie pamietam, ale nie było to jakos drozej niz gdzie indziej, bo bym nie poszla, fryzjerow maja bardzo dobrych a ten salon na Długiej, jesli chodzi o fryzjerow to bylam tam raz robic trwala, ceny przystepne. Ale jesli chodzi Ci o fryzjera to polecam goraco salon Paola na Półwiejskiej, nie pamietam ile, ale mniej wiecej na srodku i w tej samie bramie jest Sexshop z duzym neonem wiec najdziesz ;) wlascicielka paulina- scina sie u niej moja mama i jest zadowolona, natomiast ja polecam szczegolnie Karoline- super dziewczyne, rewelacyjnie scina, ma wyobraznie, sama cos mi zawsze dobiera i wymysla, ceny maja srednie, za scinanie, modelowanie zaplacilam 40 zl. I do tego powstalo tam teraz stanowisko do manicure, ale nie robilam tam sobie go jeszcze, ale sie rozpisalam, mam nadzieje ze pomoglam, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Poznanianki pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:53 salon Wella na Głogowskiej. Z usług kosmetyczki osobiscie nie skorzystalam jeszcze, ale kolezanki sa zadowolone. Ja chodze tam do fryzjera i zawsze powstaje na mej glowie to, co sobei zazyczylam :) Odpowiedz Link Zgłoś