Dodaj do ulubionych

Logowanie na forum Uroda

• afork TAK 30.08.05, 21:44
    • Gość: dwa_buciki Re: Logowanie na forum Uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:47
      Moja odpowiedź również się nie liczy, więc nie odpowiadam:)

Czasami wpadam na forum uroda, bo można tutaj znależć wiele ciekawych tematów.
      Jeśli wprowadzicie logowania, to na pewno nie założę konta na Gazecie, bo po
      prostu go nie chce. I nie będę już korzystać z forum.

Poza tym ograniczanie ilości osób uczestniczących tylko zuboża forum sprawia, że
      coraz trudniej znaleźć odpowiedź na swoje pytania , bo nie każdy musi wszystko
      wiedzieć. A zamiknięte fora przeradzają się w koła wzajemnej adoracji i umierają
      śmiercią naturalną. I tak na Gazecie panuje zupełnie "nieinternetowa" cenzura...
    • go2belarus NIE 30.08.05, 22:47
      Nie.
      Pozdr. Midi
      • livia79 Tak! 30.08.05, 23:34
        Jak najbardziej TAK. Troll podszywal się kilkakrotnie pod moj nick i wulgarnie
        w moim imieniu zwracał do forumowiczek. Niezalogowany sie nie odezwie, a chcac
        sie zalogowac, nie bedzie mogl sie pod nikogo podszyc. Z tego forum ucieklo juz
        wiele przesympatycznych forumowiczek, wlasnie przez siejace zamet osobki, ktore
        wpadly "tylko na chwilke", podszyly sie pod kogokolwiek i narobily problemow.
    • asiulka0986 nie! 31.08.05, 07:13
      • Gość: ania Re: nie! IP: 212.244.242.* 31.08.05, 09:08
        NIE!!!!!!!!!!.....z czystej wygody
        • Gość: az Re: nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:47
          co za bzdury
          dziewczyny,kotre nie chcą się logować podają sensowne wytlumaczenie
          natomiast,te co chcą to niekoniecznie wiedza po co
          czy myślisz,ze jak ktos podszyje się pod Ciebie to ja tego nie zauważę?

a nawet jak-to co?mnie jest obojątne co na dany temat pisze kaloo czy inna lady
          mnie interesuje CO myślą o szmince a nie KTO i co o niej myśli
          • jadwiga_r Re: Tak 31.08.05, 09:55
            Tak.
          • kalooo Re: nie! 31.08.05, 13:37
            > a nawet jak-to co?mnie jest obojątne co na dany temat pisze kaloo czy inna
            lady
            > mnie interesuje CO myślą o szmince a nie KTO i co o niej myśli

Moich opinii za wiele tu nie uświadczysz,bo raczej rzadko juz tu pisuję z
            powodu chamstwa- w czasem czystej wręcz postaci-i dlatego własnie ja wypowiadam
            się zdecydowanie na TAK za logowaniem.
            • agis82 Re: nie! 31.08.05, 15:26
              Skoro rzadko tu pisujesz to z jakiej racji probujesz narzucac nowe zasady bo
              domyslam sie ze ten chory pomysl z logowaniem to twoja sprawka.
              • kalooo Re: nie! 31.08.05, 15:34
                agis82 napisała:

> Skoro rzadko tu pisujesz to z jakiej racji probujesz narzucac nowe zasady bo
                > domyslam sie ze ten chory pomysl z logowaniem to twoja sprawka.

Zapewne,hyhy..;DDD
    • kasia2705 NIE 31.08.05, 09:59
    • hopik Re: Logowanie na forum Uroda 31.08.05, 10:03
      tak
      • lokoofka Re: Logowanie na forum Uroda 31.08.05, 10:23
        NIE. Ni echce logowania przez to nie korzystam z wiekszosci forum na gazecie!!!
    • beyonce.knowles N I E 31.08.05, 10:38
    • alex331 Re: Logowanie na forum Uroda 31.08.05, 10:41
      NIE
      • evil7 tak! n/t 31.08.05, 10:45
        • lu.lu TAK 31.08.05, 10:49

• Gość: MOnia Nie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.05, 10:57
    • mantha Re: TAK 31.08.05, 10:50
    • karmelowa.dziewczyna n i e !!! 31.08.05, 11:00
    • elllllka nieee!!! 31.08.05, 11:00
    • nikis78 Nie! n/t 31.08.05, 11:30
    • bambelina Tak 31.08.05, 13:39
      Tak !
    • an_anya_ya TAK TAK TAK!!!!! 31.08.05, 14:03
      dosyc troli i glupich watkow o Dodzie i Mandarynie...
      • czesia-z-butiku Re: TAK TAK TAK!!!!! 31.08.05, 14:39
        a jak będą zalogowane to już nie napiszą o Dodzie i Mandarynie?
        • kalooo Re: TAK TAK TAK!!!!! 31.08.05, 14:46
          czesia-z-butiku napisała:

> a jak będą zalogowane to już nie napiszą o Dodzie i Mandarynie?

Jak będą zalogowane,to będzie je można zabanować..;P W przeciwieństwie do
          niezalogowanych trolli.
          • Gość: Kamila po czym zbanowane założą nowe konto n/t IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:45
          • orissa Re: TAK TAK TAK!!!!! 03.09.05, 11:13
            kalooo napisała:

> czesia-z-butiku napisała:
            >
            > > a jak będą zalogowane to już nie napiszą o Dodzie i Mandarynie?
            >
            > Jak będą zalogowane,to będzie je można zabanować..;P W przeciwieństwie do
            > niezalogowanych trolli.

Kalooo to nie jest tak. Banuje się po IP a nie po loginie. Login, jeśli
            kwalifikuje się do kasacji - zostaje odebrany założycielowi tegoż loginu. Ban
            to blokada dostępu do forum z danego IP. Nie ma znaczenia, czy troll jest
            zalogowany czy nie.
            Głowną zaletą logowania jest możliwość "wygaszenia" konkretnych loginów dodając
            je do listy nieprzyjaciół (w opcji Moje forum), wtedy samemu można decydować o
            tym kogo się chce czytać, a kogo nie. Nikt też nie podpisze się jako gość np.
            Gość kalooo wprowadzając innych w błąd i podszywając się pod logującą się
            forumowiczkę.
            Pozdrawiam
            • kalooo Re: TAK TAK TAK!!!!! 04.09.05, 00:15
              nie no,chwilę-od wspaniełej i nieodżałowanej smee wiem,że własnie
              niezalogowanym cieciom nic nie można zrobić...;> Więc kto ma racje?

Poza tym o wygaszaniu wiem doskonale-sama niektórym polecam tą opcję;)))

I nic nie zmieni faktu,że i tak jestem za logowaniem.A szczegóły informatyczne
              mają się do tego nijak;)
    • agis82 NIE bo nie widze takiej potrzeby! 31.08.05, 14:17
      Jest tu sporo fajnych kobitek ktore sie nie loguja a daja dobre rady (np.
      justy)
    • philozophy nie!!!! 31.08.05, 14:47
    • asia_ba NIE 31.08.05, 15:08
      Niestety portalom zależy na jak największej liczbie zarejestrowanych
      użytkowników (fajnie jest się pochwalić dużą ilością użytkowników, zresztą taki
      wskaźnik świadczy o popularności portalu) i podejrzewam, że ankieta nic nie
      da :-( Popularne fora wraz z użytkownikami, którzy są do nich przywiązani, są
      łakomym kąskiem a wprowadzenie przymusowego logowania się - świetną metodą na
      zwiększanie liczby zarejestrowanych użytkowników portalu... Ja w każdym razie
      jestem przeciwna...
      • toolie Re: NIE 02.09.05, 21:31
        Nie
    • Gość: Ania++ Re: Logowanie na forum Uroda IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.08.05, 15:31
      Nie!!
      • czesia-z-butiku nie! 31.08.05, 15:56
        Jak będą zalogowane,to będzie je można zabanować..;P W przeciwieństwie do
        niezalogowanych trolli.
    • justy1 Nie. (n/txt) 31.08.05, 16:19
      • elf Tak 31.08.05, 17:06
        Zdecydowanie tak. Argument jest jeden i podstawowy - ograniczy to chamstwo.
        Nie zgadzam się, że logowanie nic nie daje. Jak ktoś zostanie zabanowany, to
        nie będzie mu się chciało pietnaście razy zakładać nowego konta i może się
        zniechęci do idiotycznych wyskoków.
        Bo chyba przeceniacie trolle: wyobrażacie sobie, że te wszystkie obrzydlistwa
        wypisuja ludzie inteligentni? Którzy potrafią przewidywać, kombinować? To są
        kretyni, albo nudzące się dzieciaki, dla których całą zabawą jest to że moga
        być "anonimowi". Jak się będa musieli do tego zalogować, i bedą np. znani z
        innych forów ze swoich wypowiedzi, to nie będą juz tak łatwo wypisywać durnot.
        Mnie POTWORNIE wkurza chamstow i głupota za forach. I akurat pisuje zawsze
        zalogowana, nie widzę problemu żeby to robić.
    • elisa_day nie 31.08.05, 17:41
      nie
      bo mi sie nie chce, a poza tym moje mnUstwo imion ktorych tu uzywam (m.in.
      Raissa, Free) duzo znaczy wiec po cos je pisze.
      ale w sumie jak bedzie obowiazek, to przynajmniej moja sygnaturke bedzie
      widac :-)
    • ma_aga Re: Logowanie na forum Uroda 31.08.05, 17:53
      NIE!
      • martyna101 oczywiscie ze tak 31.08.05, 17:55
    • marta-martusia Nie !! 31.08.05, 18:20
      nie !
    • indian-summer Re: TAK 31.08.05, 18:35
    • otakou Re: Logowanie na forum Uroda 31.08.05, 19:09

Jestem na NIE!

Pozdrawiam!
      len