Gość: dwa_buciki Re: Logowanie na forum Uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:47 Moja odpowiedź również się nie liczy, więc nie odpowiadam:) Czasami wpadam na forum uroda, bo można tutaj znależć wiele ciekawych tematów. Jeśli wprowadzicie logowania, to na pewno nie założę konta na Gazecie, bo po prostu go nie chce. I nie będę już korzystać z forum. Poza tym ograniczanie ilości osób uczestniczących tylko zuboża forum sprawia, że coraz trudniej znaleźć odpowiedź na swoje pytania , bo nie każdy musi wszystko wiedzieć. A zamiknięte fora przeradzają się w koła wzajemnej adoracji i umierają śmiercią naturalną. I tak na Gazecie panuje zupełnie "nieinternetowa" cenzura... Odpowiedz Link Zgłoś
livia79 Tak! 30.08.05, 23:34 Jak najbardziej TAK. Troll podszywal się kilkakrotnie pod moj nick i wulgarnie w moim imieniu zwracał do forumowiczek. Niezalogowany sie nie odezwie, a chcac sie zalogowac, nie bedzie mogl sie pod nikogo podszyc. Z tego forum ucieklo juz wiele przesympatycznych forumowiczek, wlasnie przez siejace zamet osobki, ktore wpadly "tylko na chwilke", podszyly sie pod kogokolwiek i narobily problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nie! IP: 212.244.242.* 31.08.05, 09:08 NIE!!!!!!!!!!.....z czystej wygody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:47 co za bzdury dziewczyny,kotre nie chcą się logować podają sensowne wytlumaczenie natomiast,te co chcą to niekoniecznie wiedza po co czy myślisz,ze jak ktos podszyje się pod Ciebie to ja tego nie zauważę? a nawet jak-to co?mnie jest obojątne co na dany temat pisze kaloo czy inna lady mnie interesuje CO myślą o szmince a nie KTO i co o niej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: nie! 31.08.05, 13:37 > a nawet jak-to co?mnie jest obojątne co na dany temat pisze kaloo czy inna lady > mnie interesuje CO myślą o szmince a nie KTO i co o niej myśli Moich opinii za wiele tu nie uświadczysz,bo raczej rzadko juz tu pisuję z powodu chamstwa- w czasem czystej wręcz postaci-i dlatego własnie ja wypowiadam się zdecydowanie na TAK za logowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 Re: nie! 31.08.05, 15:26 Skoro rzadko tu pisujesz to z jakiej racji probujesz narzucac nowe zasady bo domyslam sie ze ten chory pomysl z logowaniem to twoja sprawka. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: nie! 31.08.05, 15:34 agis82 napisała: > Skoro rzadko tu pisujesz to z jakiej racji probujesz narzucac nowe zasady bo > domyslam sie ze ten chory pomysl z logowaniem to twoja sprawka. Zapewne,hyhy..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lokoofka Re: Logowanie na forum Uroda 31.08.05, 10:23 NIE. Ni echce logowania przez to nie korzystam z wiekszosci forum na gazecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an_anya_ya TAK TAK TAK!!!!! 31.08.05, 14:03 dosyc troli i glupich watkow o Dodzie i Mandarynie... Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: TAK TAK TAK!!!!! 31.08.05, 14:39 a jak będą zalogowane to już nie napiszą o Dodzie i Mandarynie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: TAK TAK TAK!!!!! 31.08.05, 14:46 czesia-z-butiku napisała: > a jak będą zalogowane to już nie napiszą o Dodzie i Mandarynie? Jak będą zalogowane,to będzie je można zabanować..;P W przeciwieństwie do niezalogowanych trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila po czym zbanowane założą nowe konto n/t IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: TAK TAK TAK!!!!! 03.09.05, 11:13 kalooo napisała: > czesia-z-butiku napisała: > > > a jak będą zalogowane to już nie napiszą o Dodzie i Mandarynie? > > Jak będą zalogowane,to będzie je można zabanować..;P W przeciwieństwie do > niezalogowanych trolli. Kalooo to nie jest tak. Banuje się po IP a nie po loginie. Login, jeśli kwalifikuje się do kasacji - zostaje odebrany założycielowi tegoż loginu. Ban to blokada dostępu do forum z danego IP. Nie ma znaczenia, czy troll jest zalogowany czy nie. Głowną zaletą logowania jest możliwość "wygaszenia" konkretnych loginów dodając je do listy nieprzyjaciół (w opcji Moje forum), wtedy samemu można decydować o tym kogo się chce czytać, a kogo nie. Nikt też nie podpisze się jako gość np. Gość kalooo wprowadzając innych w błąd i podszywając się pod logującą się forumowiczkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: TAK TAK TAK!!!!! 04.09.05, 00:15 nie no,chwilę-od wspaniełej i nieodżałowanej smee wiem,że własnie niezalogowanym cieciom nic nie można zrobić...;> Więc kto ma racje? Poza tym o wygaszaniu wiem doskonale-sama niektórym polecam tą opcję;))) I nic nie zmieni faktu,że i tak jestem za logowaniem.A szczegóły informatyczne mają się do tego nijak;) Odpowiedz Link Zgłoś
agis82 NIE bo nie widze takiej potrzeby! 31.08.05, 14:17 Jest tu sporo fajnych kobitek ktore sie nie loguja a daja dobre rady (np. justy) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_ba NIE 31.08.05, 15:08 Niestety portalom zależy na jak największej liczbie zarejestrowanych użytkowników (fajnie jest się pochwalić dużą ilością użytkowników, zresztą taki wskaźnik świadczy o popularności portalu) i podejrzewam, że ankieta nic nie da :-( Popularne fora wraz z użytkownikami, którzy są do nich przywiązani, są łakomym kąskiem a wprowadzenie przymusowego logowania się - świetną metodą na zwiększanie liczby zarejestrowanych użytkowników portalu... Ja w każdym razie jestem przeciwna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania++ Re: Logowanie na forum Uroda IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.08.05, 15:31 Nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku nie! 31.08.05, 15:56 Jak będą zalogowane,to będzie je można zabanować..;P W przeciwieństwie do niezalogowanych trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
elf Tak 31.08.05, 17:06 Zdecydowanie tak. Argument jest jeden i podstawowy - ograniczy to chamstwo. Nie zgadzam się, że logowanie nic nie daje. Jak ktoś zostanie zabanowany, to nie będzie mu się chciało pietnaście razy zakładać nowego konta i może się zniechęci do idiotycznych wyskoków. Bo chyba przeceniacie trolle: wyobrażacie sobie, że te wszystkie obrzydlistwa wypisuja ludzie inteligentni? Którzy potrafią przewidywać, kombinować? To są kretyni, albo nudzące się dzieciaki, dla których całą zabawą jest to że moga być "anonimowi". Jak się będa musieli do tego zalogować, i bedą np. znani z innych forów ze swoich wypowiedzi, to nie będą juz tak łatwo wypisywać durnot. Mnie POTWORNIE wkurza chamstow i głupota za forach. I akurat pisuje zawsze zalogowana, nie widzę problemu żeby to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day nie 31.08.05, 17:41 nie bo mi sie nie chce, a poza tym moje mnUstwo imion ktorych tu uzywam (m.in. Raissa, Free) duzo znaczy wiec po cos je pisze. ale w sumie jak bedzie obowiazek, to przynajmniej moja sygnaturke bedzie widac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
otakou Re: Logowanie na forum Uroda 31.08.05, 19:09 Jestem na NIE! Pozdrawiam! len Odpowiedz Link Zgłoś