Dodaj do ulubionych

Maseczki na włosy

05.09.05, 16:37
Hejka!Kupiłam sobie ostatnio kilka maseczek na włosy tłuste pewnej firmy(nie
pamiętam już nazwy,coś na Derm),na razie użyłam 2 razy,na drugi dzień były
przesuszone,trochę napuszone(co mi się spodobało bo mam na maxa tłuste).Za
jakiś czas napiszę jak się dalej zachowują moje włoski,może się uda je
wyleczyc :)
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Maseczki na włosy 05.09.05, 20:06
      podaj dokładną nazwę :)
      • Gość: asik Re: Maseczki na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:48
        no właśnie :)) tez mnie zainteresowała..
        • cafe_justysia Re: Maseczki na włosy 06.09.05, 17:41
          No hej!Wczoraj nie napisałam nazwy bo nie byłam u siebie w domku i nie mogłam
          sprawdzic :) Nazywa się Dermaglin,kosztuje ok. 5 zł w Rossmanie,jest w saszetce
          (na niej kobieta w długich włosach,z profilu).Jest z glinki zielonej,chyba z
          kaolinem,trochę ściąga skórę głowy jak się nałoży,trzymam zawsze 30 minut
          (trochę długo ale wolę tak zrobic by miec lepsze efekty).Tam jest napisane,by
          używac codziennie przy intensywnej kuracji ale ja używam co drugi dzień bo
          trochę za dużo ta maseczka kosztuje by ją codziennie stosowac.Papa!
          • Gość: asik Re: Maseczki na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:39
            Dzieki za odpowiedź :)))

Pozdrawiam :))
            • Gość: effi Re: Maseczki na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:44
              daj znac jak efekty, tez sie nad nia zastanawialam, ale droooga!!!! mnie by
              interesowalo, czy zmniejsza przetluszczanie wlosow...
              • Gość: effi Re: Maseczki na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:10
                up! autorko topiku, jak efekty?
    • Gość: aksiak Re: Maseczki na włosy IP: *.acn.waw.pl 11.09.05, 14:51
      www.esentia.pl/servlet/SNFSearch jesli nie udalo sie aby byl link to
      sorki, ale na tej stronie sa pokazane maseczki tej firmy.
      • Gość: aksiak Re: Maseczki na włosy IP: *.acn.waw.pl 11.09.05, 14:52
        nie udalo sie, ale trzeba wejsc na klinike i poszukac dermaglin.
    • cafe_justysia Re: Maseczki na włosy 17.09.05, 09:13
      Hej!!!!Używam tej maseczki już jakiś czas i powiem Wam,że efekty są super!!!Co
      prawda muszę związywa włosy w pracy i nie jest tak extra jak bym chciała ale
      jest o niebo lepiej niż przedtem!!!!POlecam maseczkę Dermaglin!!!
      • Gość: effi Re: Maseczki na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:39
        czy uzywacie jej po umyciu glowy na mokre wlosy czy przed i potem myjecie
        wlosy? nie wyobrazam sobie jak mozna splukac zascvhnieta glinke z wlosow sama
        woda.
        • Gość: effi Re: Maseczki na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:39
          up! jak jej uzywacie?
        • justa_79 Re: Maseczki na włosy 19.09.05, 11:51
          a z twarzy jak spłukujesz? bo ja samą wodą :)
          • Gość: effi Re: Maseczki na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:03
            ale na twarzy nie mam wlosow ;) no dobra, troche mam, ale rzadkie i krotkie. i
            widze czy na pewno wszystko splukane. zeby pozbyc sie glinki z wlosow mylam je
            kilka razy. dlatego pytam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka