Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:01 Polecam, kupiłam wczoraj, super wydłuża, podobny do Spectacular HR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwkat Re: Tusz Lextreme Lancome 15.09.05, 10:48 dzieki za info.. własnie czekałam az ktos spróbuje i sie pochwali :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: Tusz Lextreme Lancome 15.09.05, 10:49 Ja probowalam. Bez rewelacji. Znaczy owszem, fajny, ale roznicy miedzy nim a np. L'orealem Longitude nie ma ZADNEJ; Poza tym ze Lancome sie szybciej wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida7 Re: Tusz Lextreme Lancome IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:57 a ja wyprobowalam w perfumerii zeby ewentualnie sie skusic no i...nie skusilam tzn. faktycznie wydluza - efekt byl duzo lepszy niz na sasiednim oku po hypnose (czy jak on sie tam nazywa), ale nie do przyjecia bylo to jak sklejal rzesy i zle sie nakladal, ostateczny efekt nieelegancki. Dziewczyny ktore go kupilyscie, nie macie takiego problemu? na razie mam lash architecta loreala (kupiony w Niemczech) i pamietam ze pierwsze kilka razy tez zle sie nakladal - za duzo go bylo na szczoteczce i sklejal, ale po tygodniu codziennego nakladania juz byl i ciagle jest (od maja) suuuuper. O architect'cie to troche nie na temat watku;) ale goraco go polecam pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś