Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:25 duzo dobrego czytalam na tym forum o acne derm, wiec postanowilam sama sprobowac. No i mam pytanie, po jakim czasie widzicie ta rewelacyjna poprawe?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: remb Re: acne derm IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 25.09.05, 13:56 ja kupiłam jakos w zeszłym tygodniu i w sumie jakiś rewelacyjnych zmian nie widzę...ale smaruję sie tylko na noc bo rano uzywam makijażu i jakos nie mogę się przekonać żeby na tą tłustą maź nałozyć podkład:/poczekamy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: acne derm IP: *.acn.waw.pl 25.09.05, 15:20 > się przekonać żeby na tą tłustą maź nałozyć podkład:/poczekamy zobaczymy... Tłustą?! Ty chyba kupiłaś inny krem. Sprawdź dokładnie. Może stąd brak poprawy :)) Acnederm szybko wnika w skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: acne derm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:20 dokładnie to samo pomyslalam Mi ten krem nigdy nie tworzy tłustej powłoczki Wrecz przeciwnie nawet ją wysusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lania Re: acne derm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:14 Stosuję od ponad 2tygodni,rano i wieczorem,efektów na razie nie widzę.Krem się szybko wchłania,żadnej tłustej powłoki nie zostawia,wręcz u mnie spowodował przesuszenie skóry.Po posmarowaniu się rano,po jakimś czasie-różnie-czsem to pół godziny,czasem trzy godz.,zawsze przed wyjściem na dwór,smaruję twarz kremem z filtrem SPF 15,na to jeszcze puder sypki. Też jestem bardzo ciekawa,kiedy będą efekty,bo na razie to cały czas jakieś nowe pryszcze się pojawiają,nie mówiąc o wybieleniu przebarwień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: acne derm IP: *.zamosc.mm.pl 26.09.05, 16:12 ja uzywam od tygodnia ale nie wim czy to zasluga acne derm czy moze mydla siarkowqego ktorego zaczelam w tym samym czasie uzywac, no ale efekty zdecydowanie widze. po pierwsze, mam wrazenie ze pory jakby sie porzadnie oczyscily, abslutnie nic nowego mi nie wyskakuje, to co mialam goi sie, do tego skora jest o wiele gladsaza. ale mowie, nie wiem czy to acne derm czy mydlo siarkowe bo i jedno i drugie stosuje 2 razy dziennie, aha, mam wrazenie ze po acne dermie jestem bledsza :( no ale w koncu on niby ma ozjasniac przebarwienia, wiec pewnie moja cala twarz to jedno wielkie przebarwienie;) Odpowiedz Link Zgłoś