Gość: Asia IP: 212.244.226.* 19.09.02, 10:37 Czy ktoś wie jakie firmy produkują takie kosmetyki (oprócz Diora)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neis78 Re: Kosmetyki do solarium 30.12.02, 22:54 jest tyle firm ktore maja w swojej ofercie samoopalacze.poczawszy od polskiej produkcji tandetnych juz od 10 zl przez tak popularne jak kolastyna. zawsze mozna poprosic swoja konsultantke avon lub oriflame. nie polecam jednak tego typu zabiegow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Kosmetyki do solarium IP: *.pl 31.12.02, 01:37 Przyśpieszacze najczęściej można nabyć w salonie, w kórym będziesz się opalać.Powiem Ci że próbowałam niektórych ale teraz opalam się w solarium na oliwkę JOHNONS BABY to z tej oliwki jestem najbardziej zadowolona.Efekty są nprawdę niezłe. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: Kosmetyki do solarium IP: 195.205.63.* 20.03.03, 17:28 Gość portalu: Sol napisał(a): > Przyśpieszacze najczęściej można nabyć w salonie, w kórym będziesz się > opalać.Powiem Ci że próbowałam niektórych ale teraz opalam się w solarium na > oliwkę JOHNONS BABY to z tej oliwki jestem najbardziej zadowolona.Efekty są > nprawdę niezłe. > Pozdrawiam:))) szkoda,że bez znajomści tematu opalasz się na olejek. Po pierwsze zastanów się jak szkodzisz plexi od łóżka (jestem właścicielem studia Solo) a po drugie olejek tylko natłuczcza zewnętrzne warstey naskórka, nie ma żadnego działania odżywczego Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Kosmetyki do solarium IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.05.03, 15:16 Gość portalu: Sol napisał(a): > szkoda,że bez znajomści tematu opalasz > się na olejek. Po pierwsze zastanów się jak szkodzisz plexi od > łóżka (jestem właścicielem studia Solo) a po drugie olejek tylko > natłuczcza zewnętrzne warstey naskórka, nie ma żadnego działania > odżywczego Pa. Sol a czy mozna np.opalac sie smarujac cialo przyspieszaczem do opalania daxa? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Kosmetyki do solarium IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 15:01 Jestem tego samego zdania co Solo. Uczęszczam regularnie na solarium, używam kosmetyków tylko tam zakupionych. Naprawdę polecam Z Soleo "Deep Tan", naprawdę rewelacyjny kosmetyk, jeżeli nie Soleo to np. 4Skin, Redical, każdy z nich z efektem tingle. Może ktoś wie co stosować jak tingle jest za słabe, nie mogę się bardziej opalić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Kosmetyki do solarium IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 15:03 czy ktoś wie czy stosowanie balsamów brązujących np.Sopot "schodząc " ze skóry zabiera opaleniznę z solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: Kosmetyki do solarium IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 15:06 jak postępować jak "schodzi" skóra? Jak skutecznie nawilżać skórę po opalaniu, gdy jest bardzo sucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opalinka Re: Kosmetyki do solarium IP: *.metronet.pl 22.06.03, 17:54 rewelacyjne są kosmetyki australian Gold uzywam ich od paru lat, skora jest po nich dobrze nawilżona, oplenizna dlugo sie trzyma. należy używać także kosmetyków po opalaniu najlepiej tej samej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLODA Re: Kosmetyki do solarium IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: Kosmetyki do solarium IP: 169.254.11.* 12.07.03, 23:12 ja osobiście bardzo lubię kosmetyki Soleo, uważam że sa bardzo dobre i ich oferta obecnie jest tak szeroka że każdy znajdzie coś dla siebie , ale kiedyś byłam również zadowolona z Australian Gold tylko że te są sporo droższe. Jeśli chodzi o tą suchą skórę po opalaniu to zwykle albo wklepuję balsam po opalaniu Soleo albo oliwkę Nivea na mokro. Balsam Soleo np z serii coffe dodatkowo pielęgnuje opaleniznę (zawiera brązer), ma tylko jedną wadę trochę brudzi. Odpowiedz Link Zgłoś