caterinapl 19.09.02, 23:47 Witam! Czy używałyście może sztyftu Patch System?Rzeczywiście są jakieś efekty? Pozdrawiam :-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mrufka Re: Patch System YR, działa? IP: *.abo.wanadoo.fr 20.09.02, 00:06 caterinapl napisała: > Witam! > Czy używałyście może sztyftu Patch System?Rzeczywiście są jakieś efekty? > Pozdrawiam :-). Ja uzywalam zelu, faktycznie efekty sa, ale czeka sie na nie dluzej niz np. po Lineance, o ktorym juz kiedys pisalam. To jest dopiero istne cudo :)) i w dodatku tansze niz YR. Odradzam natomiast calym sercem Patch System Invisible (przezroczyste plasterki) Efekty zadne. Takie male plasterki zupelnie do niczego. Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzza Re: Patch System YR, działa? IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 20.09.02, 00:08 A ja stosowałam Patch System w szyfcie. Niestety - brak efektów, NIC nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
caterinapl Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 00:14 Gość portalu: zuzza napisał(a): > A ja stosowałam Patch System w szyfcie. Niestety - brak efektów, NIC nie > zauważyłam. O, to jeszcze jeden powód przemawiający za Lineance.Dzięki! Pzdr.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
caterinapl Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 00:12 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Ja uzywalam zelu, faktycznie efekty sa, ale czeka sie na nie dluzej niz np. po > Lineance, o ktorym juz kiedys pisalam. To jest dopiero istne cudo :)) > i w dodatku tansze niz YR. > Odradzam natomiast calym sercem Patch System Invisible (przezroczyste plasterki > ) > Efekty zadne. Takie male plasterki zupelnie do niczego. > > Mrufka. > Dziękuję za szybciutką odpowiedź. O tym żelu z YR słyszałam z kolei, że dość silnie chłodzi.Moja skóra tego nie wytrzyma :-D.Dlatego myślałam o sztyfcie, który być może ma inne działanie.Ale chyba poszukam Lineance, o którym piszesz, skoro taki dobry :-). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Patch System YR, działa? IP: DUBWSPRX* / 213.190.152.* 20.09.02, 12:02 a czy moglabys cos wiecej dodac o tym Lineance? cena, gdzie kupic, jakie wrazenia, jak dlugo sie czeka na efekty......... dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Patch System YR, działa? IP: *.dtcentrum.pl 20.09.02, 12:21 Podłączam sie do zapytania. I jeszcze napisz którego produktu używałaś, bo widziałam, że linia Lineance składa się z kilku wyszczuplaczy. Który z nich jest skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 16:02 patch system do niczego niestety. i dość sie klei, tylko zapach ma fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
caterinapl Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 17:27 ladyblue napisała: > patch system do niczego niestety. i dość sie klei, tylko zapach ma fajny. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 18:30 caterinapl napisała: > Dziękuję za odwiedznie mnie od tego zakupu.Jeden bubel mniej w wypchanych > kosmetykami szafkach. > Pzdr. moja Mama testowała większość kosmetyków z YR tych "wyszczuplających" i niestety zaden nie działał. o ile pamiętam dziewczyny chwaliły sobie żel Bielendy "zielona herbata" - moze spróbuj tego (nie wiem jak w działaniu, ale w cenie znacznie korzystniejszy) Odpowiedz Link Zgłoś
caterinapl Re: Patch System YR, działa? 21.09.02, 10:31 ladyblue napisała: > moja Mama testowała większość kosmetyków z YR tych "wyszczuplających" i > niestety zaden nie działał. o ile pamiętam dziewczyny chwaliły sobie żel > Bielendy "zielona herbata" - moze spróbuj tego (nie wiem jak w działaniu, ale w > > cenie znacznie korzystniejszy) > > Odpowiedz Link Zgłoś
loosia Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 23:11 Przyłaczam sie do tych wszystkich krytycznych głosów na temat Patch System. Sztyft jedynie fajnie chłodzi, ale nie o to przecież chodzi . Równie dobrze możesz sie potrzeć kostką lodu, wyjdzie taniej ;-) W kazdym razie ja nie zauważyłam u siebie ani jednego z gwarantowanego w ulotce efektu. Odpowiedz Link Zgłoś