Dodaj do ulubionych

Patch System YR, działa?

19.09.02, 23:47
Witam!
Czy używałyście może sztyftu Patch System?Rzeczywiście są jakieś efekty?
Pozdrawiam :-).
Obserwuj wątek
    • Gość: Mrufka Re: Patch System YR, działa? IP: *.abo.wanadoo.fr 20.09.02, 00:06
      caterinapl napisała:

> Witam!
      > Czy używałyście może sztyftu Patch System?Rzeczywiście są jakieś efekty?
      > Pozdrawiam :-).

Ja uzywalam zelu, faktycznie efekty sa, ale czeka sie na nie dluzej niz np. po
      Lineance, o ktorym juz kiedys pisalam. To jest dopiero istne cudo :))
      i w dodatku tansze niz YR.
      Odradzam natomiast calym sercem Patch System Invisible (przezroczyste plasterki)
      Efekty zadne. Takie male plasterki zupelnie do niczego.

Mrufka.

• Gość: zuzza Re: Patch System YR, działa? IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 20.09.02, 00:08
        A ja stosowałam Patch System w szyfcie. Niestety - brak efektów, NIC nie
        zauważyłam.
        • caterinapl Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 00:14
          Gość portalu: zuzza napisał(a):

> A ja stosowałam Patch System w szyfcie. Niestety - brak efektów, NIC nie
          > zauważyłam.

O, to jeszcze jeden powód przemawiający za Lineance.Dzięki!
          Pzdr.:-)
      • caterinapl Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 00:12
        Gość portalu: Mrufka napisał(a):

> Ja uzywalam zelu, faktycznie efekty sa, ale czeka sie na nie dluzej niz np.
        po
        > Lineance, o ktorym juz kiedys pisalam. To jest dopiero istne cudo :))
        > i w dodatku tansze niz YR.
        > Odradzam natomiast calym sercem Patch System Invisible (przezroczyste
        plasterki
        > )
        > Efekty zadne. Takie male plasterki zupelnie do niczego.
        >
        > Mrufka.
        >
        Dziękuję za szybciutką odpowiedź. O tym żelu z YR słyszałam z kolei, że dość
        silnie chłodzi.Moja skóra tego nie wytrzyma :-D.Dlatego myślałam o sztyfcie,
        który być może ma inne działanie.Ale chyba poszukam Lineance, o którym piszesz,
        skoro taki dobry :-).
        Pozdr.

• Gość: ania Re: Patch System YR, działa? IP: DUBWSPRX* / 213.190.152.* 20.09.02, 12:02
        a czy moglabys cos wiecej dodac o tym Lineance?
        cena, gdzie kupic, jakie wrazenia, jak dlugo sie czeka na efekty.........

dzieki!!!
        • Gość: Masia Re: Patch System YR, działa? IP: *.dtcentrum.pl 20.09.02, 12:21
          Podłączam sie do zapytania. I jeszcze napisz którego produktu używałaś, bo
          widziałam, że linia Lineance składa się z kilku wyszczuplaczy. Który z nich
          jest skuteczny?
    • ladyblue Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 16:02
      patch system do niczego niestety. i dość sie klei, tylko zapach ma fajny.
      • caterinapl Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 17:27
        ladyblue napisała:

> patch system do niczego niestety. i dość sie klei, tylko zapach ma fajny.
        >
        >
        • ladyblue Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 18:30
          caterinapl napisała:
          > Dziękuję za odwiedznie mnie od tego zakupu.Jeden bubel mniej w wypchanych
          > kosmetykami szafkach.
          > Pzdr.
          moja Mama testowała większość kosmetyków z YR tych "wyszczuplających" i
          niestety zaden nie działał. o ile pamiętam dziewczyny chwaliły sobie żel
          Bielendy "zielona herbata" - moze spróbuj tego (nie wiem jak w działaniu, ale w
          cenie znacznie korzystniejszy)
          • caterinapl Re: Patch System YR, działa? 21.09.02, 10:31
            ladyblue napisała:

> moja Mama testowała większość kosmetyków z YR tych "wyszczuplających" i
            > niestety zaden nie działał. o ile pamiętam dziewczyny chwaliły sobie żel
            > Bielendy "zielona herbata" - moze spróbuj tego (nie wiem jak w działaniu, ale
            w
            >
            > cenie znacznie korzystniejszy)
            >
            >
    • loosia Re: Patch System YR, działa? 20.09.02, 23:11
      Przyłaczam sie do tych wszystkich krytycznych głosów na temat Patch System.
      Sztyft jedynie fajnie chłodzi, ale nie o to przecież chodzi . Równie dobrze
      możesz sie potrzeć kostką lodu, wyjdzie taniej ;-)
      W kazdym razie ja nie zauważyłam u siebie ani jednego z gwarantowanego w ulotce
      efektu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka