Dodaj do ulubionych

ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:55
nie gniewajcie sie ze załozyłam tego typu wątek ale własnie w tv leci ten
program"załóż sie" z nia i stefanem mollerem !jak ja zobaczylam w tych
przedłuzonych włosach to sie zachwyciłam ..wygląda slicznie a my ekscytujemy
sie jakimiś zagranicznymi aktorkami typu jessica alba a takie sliczne mamy w
Polsce kobiety!ania popek mimo dojrzalszego wieku wyglada swietnie a
zwłąszcza w tych włosach..niczym lara croft:):)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.chello.pl 14.10.05, 21:08
      Co prawda widziałam jej zdjęcie przed i po przedłużeniu tylko w gazecie ale
      zgadzam się z tobą.W poprzedniej fryzurze wyglądała jakoś tak
      poważniej,postarzała ją strasznie.A to przecież ładna kobieta.Teraz jest dużo
      lepiej. :)))
    • Gość: ........ Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:24
      a mi ona sie absolutnie nie podoba.
      jest za gruba i ładna buzka jej tego nie zrekompensuje.
      • elutka_111 Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE 14.10.05, 21:30
        Ona jest gruba!!?? Chyba nie mówimy o tej samej osobie ...
      • Gość: Lenka Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.chello.pl 14.10.05, 21:53
        Chyba na głowę upadłaś,gdzie ona gruba?
        • Gość: ............. Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:54
          jest gruba w tyłku i w ramionach!a dzis jak była pokazana w dzinsach to miala
          dupe jak safara..nie rozumiem czemu dostrzegacie grubośc tak łatwo a ani musze
          a w naprawde dużo grubszej ani popek nie widzicie tego..dziwne!
    • Gość: Beata Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.crowley.pl 14.10.05, 21:27
      Masz może linka do jej fotki z przedłużonymi włosami?
      Z góry dzięki:-)
    • Gość: k LINK DO TEGO TEMATU!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:00
      img407.imageshack.us/img407/3741/popek5np.jpg
      • Gość: niuniaaa Re: LINK DO TEGO TEMATU!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.146.128.* 14.10.05, 23:06
        rzeczywiscie bardzo ladnie wyglada z dluzszymi wlasami.
        do ............. :dziewczyno popukaj sie w glowe,ania ma bardzo ladna,kobieca
        figure! moze sama masz problemy z sylwetka i dlatego czepiasz sie nieslusznie
        komentujesz innych
        • Gość: kim Re: eee IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 14.10.05, 23:35
          MNie się ona w ogóle nie podoba, we włosach przedłużonych tymbardziej!

Zresztą co może być pięknego w sztucznych włosach? NIc...
      • Gość: ola Re: LINK DO TEGO TEMATU!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:36
        oj zazdroscicie ze jest dużo starsza od wielu z was a ładniejsza!
      • Gość: Beata Re: LINK DO TEGO TEMATU!!!!!!!!!!!!1 IP: *.crowley.pl 15.10.05, 22:11
        W długich włosach wygląda o wiele ładniej i młodziej.Pasują jej długie włosy.
    • Gość: Aga Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:37
      Mnie sie tez nie podoba.. do tego ma denerwujacy styl bycia.. a inteligencja?
      zerowa!!!!!!!!

sztuczna baba ze sztucznym uśmiechem i sztucznymi włosami. bleeeeeeeeeeeeee
      • Gość: ... Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:38
        w krótkich wyglądała o wiele lepiej
    • bzzzk Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE 15.10.05, 23:07
      rzeczywiście ładniej jej w dłuższych włosach, w życiu bym nie pomyślała, że ma
      tyle lat, bo wygląda dużo, dużo młodziej:)
      pzdr.
      • Gość: Klara Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.4web.pl 16.10.05, 19:11
        Nie wiem na ile wygląda, ale wiem, że nie trawię jej sposobu mówienia - czy
        tym ludziom nikt nie ustawia głosu w telewizji i nie modeluje tempa wypowiedzi?
        Jakiś foniatra, logopeda, ktokolwiek? Ona wali słowo za slowem jak ruska
        pepesza, szybciej już nie można.
        I jeszcze jedno - ktoś kto ma tak podpuchnięte oczy musi mieć problemy z
        nerkami i radziłabym Pani Ani sie przebadać , bo w tak młodym wieku to powazna
        sprawa. Zazwyczaj to po 50-tce sie zaczyna.
      • Gość: olga Re: ANNA POPEK PRZEDŁUZONE WŁOSY-WYGLĄDA SLICZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:07
        jest super dzinnikarka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka