Dodaj do ulubionych

Uzależnienie od forum!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:23
Dziewczyny czy Wy też na to cierpicie? Po prostu dzień bez zajrzenia tu to
dzien stracony. Ostatnio miałam miesięczną przerwe i usiłuję przelecieć
najwazniejsze wątki archiwalne-tak mnie wzięło!
Czytam jeszcze: forum kultura, zdrowie itp. I robi sie z tego 2-3 godziny
siedzenia przed ekranem!
Czy tylko ja tak mam?
Dodam, że ciągle mam niedosyt-a to czegos nie doczytam, potem zapominam-potem
znów sobie przypomne to muszę wyszukiwać itp.
Anka
Ps. potwornie sie męczę.....
Obserwuj wątek
    • Gość: julita73 Re: Uzależnienie od forum! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:56
      Ja też to mam ...chociaż od września trochę mniej , bo doszło mi trochę
      obowiązków.U mnie jest tak , że wstaję ok 6.20 i idę robic kawkę sobie i mężowi
      który chodzi do pracy na 7.00.Jak mam już zrobiona kawkę , odpalam sprzęt tj
      komputer i wchodzę zawsze najpierw na forum...po wypiciu kawki zaczynam się
      szykować do odprowadzenia córki do szkoły.Gaszę komputer, wychodzę, po powrocie
      do domu znowu na chwilę wchodzę na forum...później robię inne rzeczy, zazwyczaj
      nie ma nas w domu do 17....wieczorem jak mam luz to znowu siedzę w
      necie.Uzależniłam się od internetu jakiś czas temu jak chorowałam ( miałam
      uszkodzony kręgosłup, operację itp ) i nie mogłam właściwie chodzić, trwało to
      3 miesiące, w tym czasie przypadkowo trafiłam na stronę Gazety Wyborczej i na
      to forum..nie wychodziłam w ogóle, całe dnie musiałam siedziec w domu ,
      koszmar, tragedia.Właśnie w tym czasie bardzo uzależniłam się od
      internetu.Bardzo lubie to forum,nie wyobrażam sobie że nie mam internetu.Gdybym
      musiała teraz zrezygnować z internetu, to chyba latałabym do kafejek
      internetowych :-))))żeby śledzić co dzieje się na tym forum.Mój maż pracuje w
      banku,jest informatykiem , przez osiem godzin pracuje na komputerze, tak więc
      po przyjściu do domu ma dość komputerów i wieczorami zazwyczaj ja mogę z niego
      korzystać. W dzień przeważnie nie mam na to czasu.
    • Gość: julita73 Re: Uzależnienie od forum! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:57
      Ja też to mam ...chociaż od września trochę mniej , bo doszło mi trochę
      obowiązków.U mnie jest tak , że wstaję ok 6.20 i idę robic kawkę sobie i mężowi
      który chodzi do pracy na 7.00.Jak mam już zrobiona kawkę , odpalam sprzęt tj
      komputer i wchodzę zawsze najpierw na forum...po wypiciu kawki zaczynam się
      szykować do odprowadzenia córki do szkoły.Gaszę komputer, wychodzę, po powrocie
      do domu znowu na chwilę wchodzę na forum...później robię inne rzeczy, zazwyczaj
      nie ma nas w domu do 17....wieczorem jak mam luz to znowu siedzę w
      necie.Uzależniłam się od internetu jakiś czas temu jak chorowałam ( miałam
      uszkodzony kręgosłup, operację itp ) i nie mogłam właściwie chodzić, trwało to
      3 miesiące, w tym czasie przypadkowo trafiłam na stronę Gazety Wyborczej i na
      to forum..nie wychodziłam w ogóle, całe dnie musiałam siedziec w domu ,
      koszmar, tragedia.Właśnie w tym czasie bardzo uzależniłam się od
      internetu.Bardzo lubie to forum,nie wyobrażam sobie że nie mam internetu.Gdybym
      musiała teraz zrezygnować z internetu, to chyba latałabym do kafejek
      internetowych :-))))żeby śledzić co dzieje się na tym forum.Mój maż pracuje w
      banku,jest informatykiem , przez osiem godzin pracuje na komputerze, tak więc
      po przyjściu do domu ma dość komputerów i wieczorami zazwyczaj ja mogę z niego
      korzystać. W dzień przeważnie nie mam na to czasu.
      • troy2 Re: Uzależnienie od forum! 22.09.02, 19:59
        Dziecko i nawet sie powtarzasz, oj TY TY.
        • kotmanka Re: Uzależnienie od forum! 22.09.02, 20:10
          ja jestem totalnie uzalezniona, dla mnie to super kontakt z Polska, ostatnio
          moj man zaczal cos pomrukiwac ze chyba prowadze jakis romans z "kims z Polski"
          poprzez internet...
          • aneta-k Re: Uzależnienie od forum! 22.09.02, 20:20
            Ja tez jestem uzalezniona od internetu.Ponadto uwielbiam to forum,zagladam tez
            do kilku innych.Podobnie jak maz kotmanki,moj maz w zartach gada,ze prowadze
            jakis romans z facetem z Polski.pozdr.
          • milla_ Re: Uzależnienie od forum! 23.09.02, 08:54
            kotmanka napisała:

> ja jestem totalnie uzalezniona, dla mnie to super kontakt z Polska, ostatnio
            > moj man zaczal cos pomrukiwac ze chyba prowadze jakis romans z "kims z
            Polski"
            > poprzez internet...

Jasne, ze prowadzisz... Z calym tabunem seksownych Polek ;).
        • Gość: julita73 Re: Uzależnienie od forum! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:33
          troy2 napisała:

> Dziecko i nawet sie powtarzasz, oj TY TY.

Nie powtarzam się , tylko czasami niechcący dwa razy mi się wyśle , nie wiem
          czemu.I przestań się mnie czepiać, ok.?
    • Gość: ap77 Re: Uzależnienie od forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:45
      ja niestety nie mam dostepu do Netu w domu, wiec korzystam kilka razy w
      tygodniu lub codziennie u mojego chlopaka. Niestety On sie skarzy, że zamiast
      do niego to ja przychodze na Internet........No i co najgorsze to w pewnym
      stopniu chyba prawda:)
    • Gość: LadyBlue Re: Uzależnienie od forum! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 12:52
      no ja też uzależniona ;) jak na 2-3 dni wypadnę z foruma to potem nie wiem co
      się dzieje, same nowe watki, hi hi hi
    • Gość: Butterfly Re: Uzależnienie od forum! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 13:26
      ja chyba tez...tzn. co jakis czas musze tu zajrzec na forum kobieta...:-)
      fajnych ludzi tutaj mozna spotkac...
      pozdrawiam
      B.
    • Gość: Joanka Re: Uzależnienie od forum! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 19:15
      Niestety - też tak mam :)) Na przykład teraz - znowu wciągnęło mnie forum -
      od godzinki prawie sobie obiecuję, że już kończę, no i ... już kończę, za
      momencik... Obowiązki czekają :(
      • ptasia Re: Uzależnienie od forum! 24.09.02, 14:12
        taaaa... ja też ;-))). mam (miałam?) okresy, kiedy mi przechodzi(ło) i
        potrafię/potrafiłam przez jakiś czas (np. parę dni) nie włazić, jak jestem
        zajęta, ale od początku września - po miesięcznej rozłące z kompem - coś wciąż
        mi tęskno ;-). forum lubię b. rano, np. weekend, lub po lekcji rannej, a przed
        dalszymi obowiązkami.
    • Gość: miinia Re: Uzależnienie od forum! IP: *.dialup.medianet.pl 24.09.02, 19:14
      tez lubie to forum chociaz nieregularnie tu zagladam.
      fajnie ze jest, pamietam, ze 4 lata temu na grupach dyskusyjnych byli prawie
      sami faceci, teraz dzieki gazecie mamy swoje babskie fora ;)
    • Gość: hanuś Re: Uzależnienie od forum! IP: *.net.autocom.pl 25.09.02, 15:14
      Lubię to forum ale dziś mi się nie podoba ten cały spam.
      H

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka