Gość: aga IP: *.chello.pl 22.09.02, 22:55 Dziewczyny powiedzcie jakie tam są sklepy (ceny) i co opłaca się kupić. Serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 23.09.02, 01:06 na pewno perfumy i sety kosmetyków. sklepy są wszędzie i jest konkurencja. Fajna jest taka perfumeria na dole przed zakrętem jak jedziesz z Francji z przeszklonymi szafkami - nie pamiętam jak się nazywa, ale jest wyjątkowa - zawsze mają jakąś "nice promotion". poza tym wystarczy połazić i popytać się o ceny - dużą ta andorra la vella nie jest. A, no i zara jest tańsza niż u nas. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ANDORA IP: *.net.autocom.pl 23.09.02, 09:34 Czy oprócz perfum są tam też kremy, kolorówka itp? Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ANDORA IP: *.chello.pl 24.09.02, 20:36 Piękne dzięki za informację jeszcze tylko pytanko, czy jest duży wybór wśród kosmetyków kolorowych, może pamiętacie jakie są firmy. W piątek wyjeżdżam do Hiszpanii i w planach jest wycieczka do Andory, i zastanawiam się gdzie będzie większy wybór i mniejsze ceny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ANDORA IP: *.chello.pl 26.09.02, 18:19 Dziewczyny proszę napiszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: ANDORA 26.09.02, 18:26 Jest na pewno ogromny wybór wszystkiego- zapachów, pielęgnacji i kolorówki. Ja byłam na zakupach chyba 3 lata temu, więc szczegółów nie pamiętam, ale wtedy przywiozłam sobie trochę kolorówki Clinica i wyszła mi tak w cenach Isadory. Pzdr, R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 26.09.02, 20:35 niestety na tym się nie skupiałam (pamiętam tylko, że pielęgnacyjne kosmetyki selektywne nie były po rewelacyjnie niskich cenach), kupowałam głownie perfumy i okolice. Ale sklepów jest tam zatrzęsienie i na pewno coś fajnego znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ANDORA IP: *.chello.pl 26.09.02, 22:23 Gość portalu: elve napisał(a): > niestety na tym się nie skupiałam (pamiętam tylko, że pielęgnacyjne kosmetyki > selektywne nie były po rewelacyjnie niskich cenach), kupowałam głownie perfumy > i okolice. Ale sklepów jest tam zatrzęsienie i na pewno coś fajnego > znajdziesz :) Wielkie dzięki mam tylko nadzieję, że ta wycieczka odbędzie się, bo prawie cała kolorówka kończy mi się, na perfumach tak bardzo mi nie zależy ponieważ zaopatrzyłam się w Znojmie (no chyba że będzie naprawdę warto). Cieplutko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ANDORA IP: *.net.autocom.pl 27.09.02, 09:14 Aga no to będziemy w tym samym czasie w Andorze:)))) Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DO MAJI ANDORA IP: *.chello.pl 27.09.02, 17:23 Maja, czy ty też wybierasz się na wycieczkę do Hiszpanii jutro Aga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ANDORA IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.09.02, 19:14 Jestem w hiszpanii i slyszalam ze ceny w andorze nie sa juz atrakcyjne a wycieczka jest droga. czy ktos byl w tym sezonie prosze o pilna odpowiedz. dzi€ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 30.09.02, 22:28 byłam w te wakację perfumy były po świetnych cenach. elektronika już niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ANDORA IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.10.02, 16:54 Elve, a jakie sa ceny kosmetykow kolorowych- czy sa spore roznice w cenie czy raczej niewielkie. Bardzo prosze o odpowiedz wycieczka jest w poniedzialek i nie wiem czy warto jechac czy dac sobie spokoj a za zaoszczedzone pieniadze zaopatrzyc sie w Barcelonie (tam roznice sa niewielkie). Dzieki i pozdrawiam P.S przepraszam ale nie ma polskich znakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 03.10.02, 17:54 niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie rozglądałam się wtedy za kolorówką. Nie wiedzę jednak powodu, dla którego nie miałaby być tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś