em_p 23.09.02, 12:52 czy ktoś z was stosował zabiegi guam albo podobne ? jakie efekty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: GUAM - kto stosował? 23.09.02, 16:18 ja stosowałam przez tydzień. Zabieg kosztował ok. 100zł, do tego kosmetyczka poleciła mi drogi "uzupełniacz" kuracji i... nic oprócz mojego portfela nie schudło :-( Za pierwszym razem wyszło ze mnie sporo wody. pani kosmetyczka powiedziała, że skutki widać po 2-3 tygodniowej kuracji... niestety, mój budźet tego nie wytzrymał. Za to koleżanka namówiła mnie na podobną kurację - zabieg. Też smarujesz się błotkiem, też obkręcasz się folią i siedzisz pod ciepłym kocem... u siebie w domq!! Kuracja jest duuuuuuuuuuuuużo tańsza i skuteczniejsza, na dodatek łatwa w stosowaniu. Coś około 10dniowej kuracji to koszt ok. 45zł, a coś co się dolewa do kąpieli kosztuje niej ok. 300zł ale to jest świetne!! No i za taką cene, to ożna kupować kosmetyki, ale nie za... boże.. 700zł wydałam na tamto COŚ.... monoceros@poczta.fm tomail tamtej laski ona tym handluje... to jakaś firma kosmetyczna ATW chyba. Pozdrawiam i radze kasy w błoto :-))) nie wywalać :-) po info pisz do Kaśki Odpowiedz Link Zgłoś