Gość: Ewa IP: *.pl 26.09.02, 19:38 - kiedyś moim ulubionym i jedynym.... teraz chyba jest coraz gorzej :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: a co sądzicie o JACKPOT 26.09.02, 19:47 zawsze tam bylo nudno. najelpsze ciuchy stamtad (dla mnie) to proste t-shirty z dlugim rekawem, proste swetry, moja matka kupila tam nieglupi skafanderek, w sam raz do sanatorium. poza tym, uwazam, ze ubrania stamtad, zwlaszcza te w zamysle elegantsze, sa koszmarne. mozna sobie tam w przyplywie dobrego humoru kupic jakas spodniczyne na lato czy cos, ale nie umialabym sie tam ubierac... natomiast cottonfield jest jak dla mnie swietny. kupuje tam majkelowi koszule, takie cieplejsze, w kratke, z grubszej bawelny. super sa. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: a co sądzicie o JACKPOT 26.09.02, 19:54 Jackpot jest dobry na weekend/wakacje/szlajanie się w czasie wolnym, taka jest idea tego sklepu, i jak się tego trzymają, to jest OK, a nawet bdb - mam niektóre ciuchy od nich już z 7 lat (spodnie na lato a'la piżama - uwielbiam - i parę T-shirtów, teraz tylko po domu/na działce, ale wciąż są). Ostatnio... ostatnio to kupiłam tam spodnie letnie (lniane) w maju chyba, więc to nie wiem, czy ostatnio, i spodenki sprawują się raczej OK. Zasadniczo poluję tam na przeceny... Z tym, że z tą trwałością + jakością to oczywiście różnie bywa, trzeba patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: a co sądzicie o JACKPOT IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 21:01 Mam stamtąd chyba ze dwie rzeczy: szerokie dżinsowe spodnie (fatalna jakość!) i czarną, krótką kurtkę na wczesną jesień i jest w porządku. A i jeden szaliczek (też czarny w jakieś kwiaty). Więcej rzeczy jak dotąd nie znalazłam, bo jackpot ma głównie ciuchy w jasnych kolorach albo w kwiatki (albo jedno i drugie), a na dodatek zwężane spodnie, a to nie jest styl, który preferuję. Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: a co sądzicie o JACKPOT 26.09.02, 22:21 o, przypomnialas mi;) tez sobie kupilam te czarna kurtke - taka ze stojka, skosne kieszonki, zapinana na suwak? przyjemna rzecz. i racja, kupic tam cos nie-w-kwiatki to szuka, powinni cos za to dawac w nagrode;) nawet na glupich skarpetkach sa rozyczki:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: a co sądzicie o JACKPOT IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 09:06 anexxa napisała: > o, przypomnialas mi;) > > tez sobie kupilam te czarna kurtke - taka ze stojka, > skosne kieszonki, zapinana na suwak? przyjemna rzecz. > Dokładnie tę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuga27 Re: a co sądzicie o JACKPOT 27.09.02, 10:13 Uważam, ze są to najlepsze ciuchy! Ubieram się u nich od samego początku i z każdej kolekcji cos kupuję (szafa sie niedomyka:-)). Jakiś czas temu próbowałam to zmienić, tzn. szukałam ciuchów w innych sklepach, ale nic z tego nie wyszło. Zawsze wracałam do carli gry i takchyba zostanie.Mój mąż też ma ciuch tylko stamtąd (no moze poza garniturami). Oboje jesteśmy z nich zadowoleni - mam nawet swetry, które kupiłam u nich na samym początku i są w stanie idealnym. Uważam, ze jakość 1 klasa- ubolewam nad faktem,z e robia tam teraz takie obnizki, ze każdy moze coś tam kupić i potem pół miasta biega w tym samym - co prawdamam zawsze to szybciej, bo na początku kolekcji robie zakupy, ale i tak mnie denerwują te obnizki. Mam chorobę sieroco-maniakalna, która nazywa się CARLI GRY. Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: a co sądzicie o JACKPOT 26.09.02, 21:12 mam te same odczucia , letnia kolekcja dla mnie była beznadziejna o jesiennej nie wspominając z łezką w oku wspominam te krótkie serie , pojedyńcze sztuki wyłapywane czasem w Krakowie nie za bardzo wiem na co się teraz przerzucić , bo przecież nie na te koszmary rodem z Promodu :( Odpowiedz Link Zgłoś
niezapominajka-ma Re: a co sądzicie o JACKPOT 26.09.02, 22:18 zdecydowanie za drogi...podobne, równiez dobrej jakosci ciuchy tyle ze bez firmowej metki mozna kupic o wiele taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: a co sądzicie o JACKPOT IP: 213.77.91.* 27.09.02, 09:11 Ja mam stamtąd jedną letnią bluzeczkę, kupioną za niewielkie pieniądze na wyprzedaży i jakość jest niezła, bawełna dobrej jakości, ładnie wykończona (sama szyję, więc wiem na co patrzeć: z tego względu nie polecam Max Mary). Trudno mi ocenić, czy kolekcja jest nudna, bo lubię stonowane rzeczy (hihiihi - nudne, klasyczne, ale jestem z tym hepi) pozdrawiam Kim Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: a co sądzicie o JACKPOT 27.09.02, 10:25 Gość portalu: Ewa napisał(a): > - kiedyś moim ulubionym i jedynym.... teraz chyba jest coraz gorzej :( Racja, jest upiornie, nudno i smutno ( choć ja b. lubię szaro i czarno;)), z bieżącego sezonu jedynie golfy - swetry, ciepły niebieski melanż i rdzawa czerwień, nadają sie do użytku. Z jakością jest bardzo różnie, swetry i dzianina zazawyczaj OK., duuuuużo gorzej z rzeczami szytymi, zwłąszcza letnio- wiosennymi:( no i te idiotyczne w sezonie ceny, całkiem niepasujące do urody i jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: a co sądzicie o JACKPOT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:51 a mnie sie wydaje,ze od otwarcia tych sklepow pare lat temu wciąz wiszą te same drogie ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
milla_ Re: a co sądzicie o JACKPOT 27.09.02, 12:42 Nie lubie takiego sielsko- anielskiego stylu, zupelnie nie widze siebie w ich ciuchach. Ale mam kolezanke, prawdziwa pasjonatke jackpota, ktora w ich ciuchach wyglada naprawde fajnie. Coz, kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: a co sądzicie o JACKPOT IP: 62.233.242.* 27.09.02, 12:49 Właśnie niedawno taka sama refleksja mi przyszła do głowy. Jakiś czas temu musiałam się powstrzymywać od wejścia do tego sklepu, bo zwykle taka wizyta kończyła się wydaniem zbyt wielu pieniędzy. "Starą" wodę toaletową używałam bez przerwy, aż zmienili. A ostatnie kilka wizyt skończyło się mimo wszystko rozczarowaniem - nic nie kupiłam. Nie licząc zwykłej czarnej bluzki koszulowej z jakiejś starej przeceny. Tak sobie myślałam - pewnie się zmieniłam;) Ale uprzejma pani sprzedająca poinformowała mnie, że od pewnego czasu Carli Gry zmienia nastawienie stylu kolekcji. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewat7 Re: a co sądzicie o JACKPOT 27.09.02, 14:08 szkoda, bo styl robi się coraz bardziej bezkształtny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: To się nazywa styl ogrodniczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:27 Kiedyś także mój jedyny-ale nie było wtedy jeszcze takiego boomu sklepowego.Te pomarańczowe kurteczki ze sztruksowym kołniezem, kostiumy kapielowe w kwiatki, bluzy z napisami. Eh...Wtedy to było cos. A teraz juz się opatrzyło. Ostatni raz kupiłam dwa lata temu kurtkę czarną , na polarze-noszę do dziś. Ale od tamtej pory rzadko tam bywam A Odpowiedz Link Zgłoś
pseudo_ Re: 28.09.02, 18:11 ech,a ja jackpota lubie:-( Chociaz bardzo dawno tam nie bylam... tutaj czytam tyle negatywnych opini,ze trza sprawdzic,co tam sie pozmienialo. Przyznam ,ze tez czatuje glownie na przeceny i mam stamtad mnostwo sweterkow i swetrasow ..wielkich...malutkich...zapinanych i nie...:-) Oki,z kwiatami faktycznie przesadzaja:-))zwlaszcza,ze sa one juz tak ...duze i wybitnie charakterystyczne.. na jakosc ciuchow nie moge narzekac-niektore rzeczy nosze juz ktorys rok z kolei!:-) A kolekcja babska faktycznie moze sie wydac troche monotonna,meska jest swietna...kurcze,faceci maja tam niemalze wiekszy wybor od nas!;-))) pozdrawiam PS.Ktos tu narzekal takze na skarpetki:-)(przepraszam,ale nie zwrocilam uwagi na nik:-( ):wlasnie mam na sobie dluuuuugasne(po rozciagnieciu do kolan-wiec kolanowki,oki;-P)skarpety jackpota ,czerwone,przecudnie pasiaste;-))))))i zadnych kwiatkow tam nie ma:-)))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: a co sądzicie o JACKPOT 29.09.02, 00:17 Kiedys kupilam sobie ciepla jeansowa kurtke z brazowym liskiem(prawdziwym). Mnie tam sie podoba. I to by bylo tyle jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: a co sądzicie o JACKPOT IP: *.radio.com.pl 05.10.02, 14:51 Właśnie kupiłam sobie spodnie - wyjątkowe jak na tę firmę, bo proste, wąskie w udach i super dopasowane w biodrach. Z wełny. I za niecałe 100 zł. Była jakaś szalona przecena albo mają jakąś ukrytą wadę. Przecież tam spodnie z wełny nie schodzą poniżej 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: a co sądzicie o JACKPOT IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 15:31 Mój chłopak ma chyba 60% ciuchów z cottonfielda. Są super. Natomiast ja - nie weidziec czemu w każdej rzeczy jackpota wyglądam jak sierotka marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
chlebia Re: a co sądzicie o JACKPOT 05.10.02, 15:54 Przede wszytskim te ich rzeczy są koszmarnie niedopasowane. Może z wyjątkiem bluzek koszulowych. Kiedyś mieli świetne golfy szetland, ale teraz nie uwidzisz. No te buty! Koszmarki za 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś