Dodaj do ulubionych

podklady marki sephora ???

11.11.05, 18:57
co o tym myslicie? bo wlasnie dostalam dzisiaj i nie wiem czy zaryzykowac
uzywajac czy od razu sprezentowac to komus dalej.....
Obserwuj wątek
    • Gość: berchet Re: podklady marki sephora ??? IP: *.chello.pl 11.11.05, 19:07
      ja mam. Taki w szklanej buteleczce z dozownikiem. I jestem z niego zadowolona.
      ładnie się rozprowadza, nie wałkuje, nie wysycha. Jest ok.
      • swinka_morska Re: podklady marki sephora ??? 11.11.05, 19:14
        a znasz moze taki w czarnej tubie? dokladnie to jest to "powdered liquid
        foundation spf 12"...
        • virgin5 Re: podklady marki sephora ??? 12.11.05, 00:36
          Swinko ,a jak byś dostała podkład Diora ,to tez byś sie zastanawiała czy go
          komuś nie oddać? No właśnie...Więc zapomnij o oddawaniu komukolwiek i używaj
          podkładu Sephory jak najbadrdziej! A dlaczego...Otóż dlatego, o czym niewielu
          klientów Sephory wie, wszystkie kosmetyki marki Sehora produkowane są w
          fabrykach marek selektywnych ,takich jak Dior,Estee Lauder i innych.Tylko na
          zlecenie marki Sehora.A są w miarę niedrogie ponieważ firma nie wydaje na
          reklamę swioch kosmetyków pieniędzy.Nie są nigdzie reklamowane ,dzieki czemu
          marka może pozwolić sobie na nższe ceny.Podkład Powdered liquid jest
          fantastycznym podkładem o pudrowym wykonczeniu.Pozdrawiam
          • swinka_morska Re: podklady marki sephora ??? 12.11.05, 10:12
            wyobraz sobie ze tez bym sie zastanawiala czy go nie oddac.... chociazby
            dlatego, ze nie spotkalam jeszcze podladu, ktory by w mniejszym lub wiekszym
            stopniu nie zmasakrowal mojej twarzy - kazda osobka praktycznie bardzo sobie
            chwali np double wear EL, ze jest taki swietnie kryjacy, etc co wiecej, nawet
            sam producent polecal go jako dobry do cery problematycznej, a tu zonk... jeden
            dzien i wygladalam jeszcze gorzej niz nastolatka z silnym tradikiem :(
            • Gość: estella Re: podklady marki sephora ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:13
              idz do sephory i popros o probki tego podkladu, ja wlasnie ich uzywam - na
              poczatku podklad jest bardzo gesty, ale przy wsmarowywaniu w skore robi sie
              aksamitny.
              • virgin5 Re: podklady marki sephora ??? 12.11.05, 19:41
                Estella ma rację.Idź do Sephory i poproś o próbkę tego podkładu,przetestuj a
                potem podejmiesz decyzję co z nim zrobić ,zostawić dla siebie czy komu ś
                podarować.Podkład jest dobry pod warunkiem ,że lubisz pudrowe wykończenia i
                potrzebujesz dobrego krycia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka