Dodaj do ulubionych

Krem brązujący do twarzy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 00:27
Nie chodzi mi o samoopalacz, tylko o kremik :)
Czy np. krem Sopot z Ziaji jest dobry?

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • mopsik12 Re: Krem brązujący do twarzy? 13.11.05, 00:41
      Cała gama SOPOT działa jak samoopalacz(powaznie)
      Polecam BIELENDĘ:-),Ja mam półtłusty,brązujący na noc...rewelacja...(w ciagu
      dnia nie uzywam)
      • Gość: daga Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 11:48
        A ja bardzo polecam z Soraya, brazujaca-pielignacyjny, duzo lepszy niz sopot
        • Gość: margot Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:13
          a te kremy mocno brązują czy tylko delikatnie nadadzą kolorek buzi? jestem
          strasznie blada, nawet moja babcia marudzi mi, ze powinnam pić sok marchwiowy
          bo wyglądam jak po ciężkiej chorobie ;-) nie chce samoopalacza tylko krem
          naprawde delikatny, zeby nie zostawiał plam ani żebym po nocy (zakładając
          stosowanie na noc) nie wyszła łaciata ;-) który polecacie? ten z sorai czy oś
          jeszcze innego?
          • Gość: margo Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:54
            up
          • czekoladka_84 Re: Krem brązujący do twarzy? 13.11.05, 17:56
            Jak jesteś blada to chyba Sopot jest za mocny. Ja jestem brunetką i ten krem
            nadaje mi taki "złoty", ciepły odcień.
            • Gość: margot Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:06
              sopot to napewno odpada. ale np. soraya? albo coś innego?
              • czekoladka_84 Re: Krem brązujący do twarzy? 13.11.05, 19:08
                A nie może być np. puder brązujący? Albo fajny jest też rozświetlacz Soleo.
                • Gość: margot Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:11
                  nie używam na codzień pudru ani podkładu więc raczej to odpada. chcialabym po
                  prostu nabrać "zdrowszej" karnacji. słyszałam tez o kremach tonujących, ale nie
                  chce efektu jednorazowego tylko stopniowej poprawy koloru skóry.
      • justa_79 Re: Krem brązujący do twarzy? 14.11.05, 15:23
        ja również polecam Bielendę, tylko ja miałam nawilżający na dzień ;)
        • fankau2 Re: Krem brązujący do twarzy? 14.11.05, 15:36
          również polecam Bielendę(nawilżający na dzień).
    • Gość: kasia Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:31
      a ja właśnie będę bronić serii Sopot a zwłaszcza kremu. Uzywam go cały rok,
      świetnie nawilza i daje ładny kolor, brązowy a nie żółty jak inne drogie
      samoopalacze,ktorych uzywalam. Zimą nakladam go mniej i chusteczka przeciaram
      brwi, zmarszczki kolo usr, linię wlosow, zeby nie bylo plam. A w wakacje
      stosuje grubszą warstwę, wyglada,jakbym codziennie mocno sie opalila, i to
      zdrowo, bo mam skore gladka i nawilzoną!!!
      Tak więc polecam!!
      A krem polecany tu sorai wysusza mi skorę i łuszczy się po nim!!!Blee
    • Gość: up Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:18
      up
    • Gość: Awocado Re: Krem brązujący do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:05
      Dziękuje Wam bardzo :) Chyba zdecyduję się na Bielendę... Albo Sorayę ;)

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka