magdusiek00 15.11.05, 13:52 Witam potrzebuje kremu do twarzy mam 25 lat cere trądzikową czasem cos wyskoczy moze warto pomyslec o jakism delikatnym kremie przeciwzmarszczkowym :) lub kremie amtującym doradzcie cos czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolanta Re: krem do twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:28 Witam, jestem kosultantką Avon.Mój syn ma problemy z cerą i stosuje kosmetyki tej firmy. Zele, kremy matujące i antybakteryjne. Oczywiście wszystko odrazu nie znika ale napewno przyschnie i nie będzie zaognione. Jolanta Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: krem do twarzy 15.11.05, 14:44 Polecam zdecydowanie Dermika MatB krem matujący. W ogóle cała seria jest rewelacyjna! Świetnie nawilża, trochę matuje, pięknie pachnie a co najciekawsze leczy cerę! Jest przeznaczony dla dorosłych, a nie nastolatek. Ten cud kosztuje jakieś 36 zł i zapłaczę się jeżeli przestaną go produkować. Poszukaj opinii o tym kremie na www.wizaz.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: krem do twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:04 Witam, polecam krem ARUAL tylko on nie jest kremem matującym ani przeciwzmarszczkowym ale do cery z róznymi problemami skórnymi. Prosze napisać na mój adres onka20@interia.pl przeslę Pani szczegółową ofertę i nnformacje. pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
zusiak1 Re: krem do twarzy 15.11.05, 16:20 te wszystkie kremy przeciwzmarszczkowe to pic na wodę. wiem coś o tym. warto natomiast kupić dobry krem nawilżający. w moim przypadku nie sprawdził się krem matujący z serii Mat-B na dzień, ponieważ nie nawilżał - miałam na twarzy biale pręgi po dotknięciu co oznacza, że skóra nie jest nawilżona. W ogóle nie polecam kremów matujących. do zmatowienia twarzy najlepsza jest mąką ziemniaczana! po prostu nakładasz krem nawilżający, odczekujesz z 15 min. i matowisz twarz mąka. To działa przez wiele godzin:)) Natomiast fajny jest z tej serii Dermiki krem na noc i ten polecam. Odpowiedz Link Zgłoś