Dodaj do ulubionych

Dlugie rzesy

18.11.05, 23:23
wszystkie kobitki chca mniec dluugie rzesy, ja takowe mam i ciesze sie ale... jest z tym maly problem:P otoz dobranie tuszu jest trudne:( zawsze gdy pomaluje rzesy strasznie mi opadaja i przez to musze robic czesto henne
czy jest ktos na forum kto ma podobny "problem"?

pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Dlugie rzesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:10
      Trwałą na rzęsy sobie zrób. Rozwiąże ten problem.
      • Gość: Ania Re: Dlugie rzesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:12
        PsS. A co ma henna do opadania rzęs? To tak, jakby chcieć usztywniać czy
        modelować włosy farbą.
        • Gość: dwa_buciki Re: Dlugie rzesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:19
          Chyba to, że nie trzeba używać tuszu, który obciąża rzęsy, prawda? Dobrze jest
          najpierw coś przeczytać, zanim się zacznie oburzać i uważać innych za idiotów...
          • aniolek125 Re: Dlugie rzesy 19.11.05, 12:30
            dokladnie dwa_buciki:) jak mam zrobiona henne to rzesy sa czarne i nie musze uzywac tuszu
            pzdr.
            • Gość: dwa_buciki Re: Dlugie rzesy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:06
              Z długimi rzęsami jest też taki problem, że po pomalowaniu się sklejają, albo
              wygląda się dziwnie. Moja koleżanka, która ma długie rzęsy w ogóle nigdy ich nie
              maluje, bo wygląda tak... nienaturalnie, jak lalka. I dziwnie....
              • aniolek125 Re: Dlugie rzesy 19.11.05, 13:37
                nom, niestety wszystko ma swoje plusy i minusy
                ja poza tym dziwnie wychodze na zdjeciach, zawsze moje rzesy sa opuszczane do dolu i to tak smiesznie wyglada:)
                pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka