wojciech08 27.11.05, 18:03 dostalem do stosowania isotrex i davercin, ale z ulotki nie jest napisane jak stosowac wiem ze jeden na noc na calą twarz a drugi tylko na pojedyncze, moze ktos wie ktory jak stosowac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: jka stosowac Isotrex 27.11.05, 18:16 mam niemile wspomnienia zwiazane z isotrexem:((potrafi tak wysuszyc skore,ze schodzi platami.najgorsze jest to ,ze poczatkowo wszystko jest ok,dopiero po tygodniu,dwoch pojawiaja sie takie niespodzianki:(co do stosowania to poradz sie swojego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: jka stosowac Isotrex IP: 213.241.34.* 27.11.05, 19:42 isotrex na noc na całą twarz, przynajmniej 15-30 minut po myciu. na poczatku mozesz używać go co 2-3 dni, żeby przyzwyczaić skórę przesuszenie/podrażnienie jest normalne po retinoidach. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: jka stosowac Isotrex 27.11.05, 21:16 davercin kiedyś miałam, dobrze leczył, ale uwazaj zeby go tylko punktowo patyczkiem nanieść bo aż "skorupiasto" wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: jka stosowac Isotrex 28.11.05, 09:36 mgielka83 napisała: > aż "skorupiasto" wysusza. dokladnie to mialam na mysli.skorupa:( Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech08 Re: jka stosowac Isotrex 29.11.05, 21:45 dzieki wielkie teraz juz bede widzial jak i nie bede sie wluczyl znowu po polskiej slyuzbie zdrowia :] Odpowiedz Link Zgłoś