Gość: findzia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 14:53 jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: nowe perfumy Diora 15.10.02, 16:19 Gość portalu: findzia napisał(a): > jakie wrażenia? szczerze mówiąc słabe. z początku (jakieś 2-3 godziny) pachnie identycznie jak samsara shine, potem zostaje z niego bardzo intensywny cukier - w wielu postaciach, wymieszany. nie ulega wątpliwości, że zapach ten znajdzie rzesze fanek - ale jak dla mnie jest strasznie płytki, jednoznaczny, prosty jak balon. nie zostawia nic niedopowiedzianego czy tajemniczego, po prostu "obnaża się" na skórze do cna. do jego zalet należy niewątpliwie jego trwałość - na rękawie kurtki czuję go już trzecią dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: nowe perfumy Diora 15.10.02, 16:23 Wczoraj wypróbowałam i całe szczęście, że psiknęłam na kwałeczek tekturki, gdyż jest strasznie słodki, mocny i trwały. Nie dla mnie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: nowe perfumy Diora 15.10.02, 16:38 Nic szczególnego. Mdły, bez "charakteru" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguh Re: nowe perfumy Diora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 19:19 ciepłe ,otulające,chyba się skuszę Odpowiedz Link Zgłoś