Dodaj do ulubionych

Dobry samoopalacz...zaproponujcie

01.12.05, 15:36
Czy mozecie polecic mi sprawdzony przez Was samoopalacz, który daje fajny
delikatny brązowy kolor, a nie robi plam? Miałam z Kolastyny(ładnie pachniał,
ale robił plamy), z Ziaji (Sopot), ale nie stosowałam ich na szyję, twarz, bo
zamiast brązowic, robił mi plamy. Słyszałam o Nivea Sun, że jes
dobry....Zbliża sie Sylwester, potem karnawał, a ja przez 2 miesiące nie bede
mogła chodzic do solarium, poniewaz bedę miała małą operacje. A chciałoby sie
wyskoczyc w sukience na ramiączkach na zabawie sylwestrowej i nie straszyc
białością :))
Obserwuj wątek
    • Gość: jumbala Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:11
      La roche posay
    • ivanka333 Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 01.12.05, 16:20
      Polecam samoopalacz flos - leku w żelu bardzo ładnie pachnie i nie pozostawia
      smug, cena ok.13 zł
      • Gość: Karolina Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:45
        Nivea Sun Touch...jak dla mnie idealny.
    • Gość: Mika Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.c.strato-dslnet.de 01.12.05, 19:19
      Samoopalacz Vichy. Jest naprawde super - bardzo delikatnie "opala" i nie
      pozostawia plam.
    • Gość: Ann Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.ols.vectranet.pl 01.12.05, 19:37
      Polecam Autohelios La Roche-Posay
    • Gość: Aga Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:43
      Jeśli chodzi o mnie to uważam,że naprawde godnym polecenia jest samoopalacz Dax
      w piance. Nie robi plam, daje ładną, zbliżoną do naturalnej opaleniznę, łatwo
      się rozsmarowuje.
    • jade.fox Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 01.12.05, 23:25
      Polecam Sublime Bronze w żelu Loreala, cena 40 zł.
      • Gość: ania Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:57
        Guinot... polecam
        • Gość: ania Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: 212.244.242.* 02.12.05, 10:59
          Zdecydowanie La Roche Possay!!!!!!!!!!!!!....mam w domu dwie próbki, więc
          jeżeli chcesz wypróbować to mogę Ci przesłać(zamienic się na jakąś inna
          probkę)...podaj mejla!!
          • Gość: anka Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:38
            Ja używam samoopalacza firmy Venita (ok 7 zł) w kremie. Teraz mam akaurat do
            jasnej karnacji i muszę się posmarować 2 razy żeby był efekt, ale za to nie mam
            zacieków, szybciutko się wchłania, nie brudzi ubrań i pięknie pachnie masłem
            shea.
            • Gość: anka Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:40
              link do venity:

www.venita.com.pl/index_main_pol.htm
          • Gość: Ania Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.telpol.net.pl 06.12.05, 20:50
            Popieram La Roche Possay to najlepszy samoopalacz jaki miałam Nie śmierdzi
            bardzo dobrze sie nakłada, daje naturalnie wyglądający kolor, nie ma po nim
            plam i nie wysusza skóry. Kosztuje ok 55zł
    • Gość: Marta Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: 217.153.210.* 05.12.05, 10:19
      To zależy ile chcesz przeznaczyć na jego zakup... Jeśli możesz poszaleć, to
      polecam samoopalacz Diora ze złotymi drobinkami... To dla mnie absolutny
      kosmetyk wszechczasów. Nie zostawia plam, mimo, ze smaruję się nim prawie
      codziennie, nie ma brzydkiego zapachu, ładnie się rozprowadza i dodatkowo buźka
      jest ładnie roświetlona. Cudo !!
      • rzesa20 Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 05.12.05, 11:16
        ile kosztuje to cudo?
        • Gość: Marta Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: 217.153.210.* 05.12.05, 13:42
          Ok 130 zlotych, ale starcza na bardzo dlugo. Teraz smaruje nim tylko twarz,
          szyje i dekolt, a przy takim stosowaniu starczyc moze i na rok :)
        • jade.fox Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 05.12.05, 15:49
          o jeju!!!
          jaki śliczny kotek w linku!! to twój rzęsa?
          Teraz mam hopla na punkcie kotów odkąd kocica mojej Babci urodziła kocięta i
          byłam przy tym! są tak samo cudne!
          • rzesa20 Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 05.12.05, 16:04
            do jade.fox: tak mój kotek :) kuleczka dziękuje za komplement :)

do Marty: faktycznie drogi, ale chyba się skuszę skoro mówisz, że taki wydajny.

Pozdrawiam !!
            • Gość: Marta Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: 217.153.210.* 05.12.05, 16:13
              Rzęsa... na pewno nie pożałujesz :) Jak się wahasz to uderze do sklepu po
              próbki... ale jestem pewna, że sie nie rozczarujesz :) Pamiętaj tylko, kup ten
              ze złotymi drobinkami :)))
              • rzesa20 Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 05.12.05, 16:56
                Marta a powiedz mi jeszcze... czy tego samoopalacza jest jeden rodzaj, czy może
                jest do jasnej i ciemnej karnacji ??

To jest ten, tak ?? :)
                www.lumiere.pl/index.php?action=productdetails&prod_id=3972

Tak poza tym to dziękuje za radę, bo już od dawna się wahałam jaki kupić ;)
                Pozdrawiam
                • Gość: Marta Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: 217.153.210.* 09.12.05, 15:02
                  Rzesa20, przepraszam za opoznienie :) Ja mam raczej jasna karnacje, a po jego
                  uzyciu opalenizna jest raczej delikatna, niemalze nierozpoznawalna!! Jesli
                  nalozysz wiecej, to efekt jest bardziej wyrazisty... Polecam Ci go z czystym
                  sercem, mam nadzieje, ze sie nie rozczarujesz :)))
    • beataanna1 Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 05.12.05, 10:51
      najlepszy jest brązujący balsam soraya, taka brązowo pomarańczowa tubka z
      orzechem chyba narysowanym. Brązuje wg mnie dobrze i równomiernie, tylko trochę
      brzydko pachnie jak się wysmaruje już jakiś czas ale można to wszystkie tak
      pachną, ten balsam niezostawia smug, a ma fajny kolorek po jednym smarowaniu
      już widziałam różnicę. Nie byłam zadowolona z Sopotu za to, bo bardzo smugi
      robi i niestety wygląda się jak w centki...Koleżanka smaruje się ciągle sorayą
      nie ma na niej żółtego odcienia nawet.....pozdrawiam
      • turystka86 wszystko zalezy od rodzaju skory 05.12.05, 21:22
        wg mnie odcien danego samoopalacza zalezy od skory danej osoby.... niektorzy
        maja skore tlusta i gruba, niektorzy sucha, delikatna czy wrazliwa itd...
    • basia9927 Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 05.12.05, 21:28
      KupiłAm w sobotę ten z Dax Cosmetics w piance i jest ok.Zapach super, tylko,
      że na razie nie widzę opalenizny, a smarowałam sie nim 3 razy. Ale lepsze to
      niż robienie plam jak ten z Ziaji ;)
      • monica222 Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie 06.12.05, 10:53
        Niedawno kupilam sobie samoopalacz Dax Cosmetics w piance dla mnie naparwde
        jest rewalacyjny i najlepszy!!!Daje piękna naturalna opalenizne bez plam i
        smug!!!Tylko musicie zrobic najpierw peeling a potem posmarować samoopalaczem
        np (dzis wieczorkiem posmaruj i jutro po południu tez)i wtedy efekt bedzie
        widoczny!!!Polecam wam naparwde warto kupic!!:)cena 18zł:)Pozdrawiam
        • Gość: acha Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.btsnet.pl 08.12.05, 21:55
          dax w piance- wiele przetestowanych ten najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Nessie Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 13:59
            Przyłączam się do pochwał Daxa. Z tych tańszych jest najlepszy.
    • Gość: anna Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: 80.64.14.* 09.12.05, 13:55
      DIOR
    • Gość: ewa Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: *.studby.uio.no 09.12.05, 14:08
      stosuje teraz samoopalacz clarensa i jestem zadowolona. juz po 4 godz widac
      efekt-delikatny zloto-brazowy kolor, bez plam. ale przeczytalam tu o
      samoopalaczu diora i mam pytanie:czy mozna go stosowac na twarz?bo ten co mam
      jest i do ciala i do twrzy.
      • Gość: Marta Re: Dobry samoopalacz...zaproponujcie IP: 217.153.210.* 09.12.05, 15:04
        Sa dwa rodzaje sapoopalacza DIOR'a - do twarzy i do ciała. Ja mam do ciała, a
        używam go także do twarzy. Nic się póki co nie dzieje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka