guttekija 03.12.05, 20:23 Czy mogę gdzies zobaczyc paletę kolorów błyszczyków Lip gloss&glitz revlon? na stronie internetowej nie ma tego produktu wcale... chodzi mi o ten produkt www.allegro.pl/show_item.php?item=74605947 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dwa_buciki Re: paleta kolorów -błyszczyki revlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:15 Nie wiem, ale ja odradzam błyszczyki tej firmy. Miałam co prawda inny, taki w przezroczystym opakowaniu, ze złotą nakrętką, ale po błyszczyku za ponad 40zł spodziewałam się czegoś więcej niż tandetnego brokatu i totalnie sklejonych ust. Po tygodniu zamienił się w gluta, a w tym czasie zdążyłam go użyć może 4-5 razy:/ Dużo lepszy jest Silk Glos, czy coś takiego Max Factora. A kosztuje ok. 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: paleta kolorów -błyszczyki revlon 03.12.05, 23:06 Nic dziwnego, ze nie możesz tego znaleźć, bo to baaaardzo stara kolekcja. Przed laty (sam początek 2002) modelka Revlonu Halle Berry zagrała w filmie Bonda "Die another day", a Revlon wypuścił specjalną "Bondowską" kolekcję. Kupiłam taki błyszczyk jak na zdjęciu tylko w innym (jasnym) odcieniu. Powiem, że było super-hiper-ekstra, ale więcej na niego nie trafiłam bo to był "one- shot". Wątpię, żeby to jeszcze produkowali i zastanawiam się, w jakim stanie są te błyszczyki... Ich data ważności jest na ostatnich nogach, jeżeli jeszcze nie padła... To już chyba wszystko wiesz. Pozdrowienia od błyszczykoholiczki Anniki! Odpowiedz Link Zgłoś
guttekija Re: paleta kolorów -błyszczyki revlon 04.12.05, 18:53 No to ciekawe :) Bo dostałam taki błyszczyk od kuzynki, ta z kolei wygrała go w jakims konkursie. Daty przydatności na nim nie ma, ale nie wygląda podejrzanie :) I fakt, jest super, tylko kolor odrobinę mi nie pasuje - stad moje poszukiwania palety kolorystycznej - chciałam nabyć w innym odcieniu. Odpowiedz Link Zgłoś