Dodaj do ulubionych

błyszczący puder? który?

IP: *.toya.net.pl 14.12.05, 10:33
Potrzebuje błyszczący, tzn z jakimiś drobinkami, ale nie brązujacy puder, do ciała. Widziałam
Meybeline i Lumene w puszku. A sephory do twarzy? Który polecacie, bo niestety balsamy z
drobinkami nie maj.a sensu - wszystko sie wchłania albo natychmiast sciera. Potzrbuje sie posypac
takim pudrem do slubu - bo jestem półnaga ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: luca3105 Re: błyszczący puder? który? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:46
      Próbowałaś rozświetlającego balsamu do ciała Soraya? Ma fajne, drobniutkie
      złote drobinki, ociupinkę brązowi, ale niezauważalnie. Jest w dużym okrągłym
      pudełku. Używałam całe lato na opaloną skórę i świetnie się błyszczała!
    • Gość: afrodyta Re: błyszczący puder? który? IP: *.chello.pl 14.12.05, 13:27
      A ja kupuję balsam, nie puder, właśnie puder się na mnie ściera, nie wiem
      czemu, byc może zalezy to od jakości.A z balsamów własnie polecam najlepszy
      jaki znam - prefumowany balsam do ciała z drobinkami Noa Cacharel.Używam od
      kilku lat tego zapachu i balsam jest świetnym, a przy tym delikatnie
      błyszczącym dodatkiem do ślubnej kreacji :)
    • jade.fox Re: błyszczący puder? który? 14.12.05, 17:08
      Podobno dobre są pudry rozświetlające do ciała Urban Decay z Sephory, są
      sypkie, mają różne zapachy i smaki, bo to pudry jadalne.
      www.sephora.com/browse/brand_hierarchy.jhtml?brandId=3806&contentId=C10720
      • Gość: mimbla Re: błyszczący puder? który? IP: *.toya.net.pl 14.12.05, 23:09
        dzisiaj oglada?am sephory, ten jadalny szybko sie starł, choć ładnie pachniał i smakował...poza tym
        cena...
        Namawiano mnie na róźwoy błyszczacy puder do twarzy, ale ten róż...
        Balsam zdecydowanie nie.
        dzieki za rady!
        m.
    • mikams75 Re: błyszczący puder? który? 14.12.05, 23:16
      Revlon - Skinlight - mocno nablyszcza - na slub idealny.
      • Gość: mimbla Re: błyszczący puder? który? IP: *.toya.net.pl 15.12.05, 11:39
        dzieki
        • anniszka Re: błyszczący puder? który? 15.12.05, 12:44
          Mam podobny klopot, i tez balsamy odpadają. Nie cierpie ich po prostu. W Oliwii
          widzialam wzmianke na temat swietlistego pudru Maybelline, nie jest drogi, wiec
          moze wyprobuje jakos na dniach. Mimbla, kiedy wychodzisz za mąż?? Ja dopiero w
          czerwcu :( Powodzenia i Wszystkiego Dobrego!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka