mia77 23.10.02, 19:47 Kupiła w/w zachwalany tutaj niejednokrotnie i po użyciu wczoraj mam po raz pierwszy od niepamiętnych czasów jakieś parchy na policzkach. A do gazu z tym szajstwem, żeby za własne pieniądze, psiakrew cholera jasna, wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenne Re: Total Turnaround - fuuuj! 23.10.02, 21:25 Może ktoś odkupi, komu przypasował? Mnie np. Biotherm Age Fitness nie bardzo służy i jest mi przykro bo to prezent i to drogi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Total Turnaround - fuuuj! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 21:31 Mia, to emulsja czy krem? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Total Turnaround - fuuuj! 23.10.02, 21:51 wlasnie, emulsja czy krem? i jaki masz rodzaj skory? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Total Turnaround - fuuuj! 23.10.02, 21:56 Aa tam gadanie parchy napoliczkach od takiego drogiego kremu.jest brzydka jak noc listopadowa,zawsze miała krosty to zwala na krem. Kwaku,kwaku pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_lubicz Re: Total Turnaround - fuuuj! 23.10.02, 22:23 JAk ci się krem nie podoba, paskudo, to dawaj go nam! Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Total Turnaround - fuuuj! 23.10.02, 22:25 Krem. Cera normalna, bez skłonności do żadnych atrakcji, skrajnie niekłopotliwa, wrr... Nie chcę widzieć tego badziewia... Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Total Turnaround - fuuuj! 23.10.02, 22:37 Dawaj go nam.Ja jestem piekna to mi żaden krem nie szkodzi. Kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Total Turnaround - fuuuj! 23.10.02, 22:41 skoro masz normalna cere, bez sklonnosci do atrakcji, to po co ci tt? jakbym miala normalna cere (marzenie zyciowe, po ilus tam latach uzerania ze z atrakcjami, swieceniem oraz przesuszeniami spowodowanymi srodkami mocno niszczacymi atrakcje kazdy by marzyl), to bym ja nawilzala, czasem poszla na czyszczenie do kosmetyczki i tyle. kwasow raczej bym nie uzywala, bo mnie, laikowi, kojarza sie raczej ze srodkiem na poprawienie tego, co nienajlepsze. a jak reagowalas na effaklar, uzywalas w ogole? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Total Turnaround - fuuuj! 24.10.02, 11:26 Nie, effaklaru nie używałam. Zdecydowałam się na Turnaround, bo mam wrażenie, że jakaś się szara ostatnio zrobiłam. No to mam. Trzeba się było cieszyć z tego, co się ma, a nie szukać dziury w całym, psiakrew... Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Total Turnaround - fuuuj! 24.10.02, 11:29 szara sie zrobilas pewnie od swiatla i pogody, ja bym polecala peeling i moze ciutke samoopalacza. albo taki wynalazek oriflame, moisture bronze, baaardzo fajny. xx. Odpowiedz Link Zgłoś