Gość: bajsarka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 16:17 Jaką polecacie odżywkę na wypadające rzęski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FA Re: Odżywka do rzęs ! IP: 62.148.95.* 24.10.02, 16:23 Olejek rycynowy z apteki- smarować na noc. Efekt za 2-3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Odżywka do rzęs ! IP: *.osmez.eu.org / 10.1.1.* 24.10.02, 17:19 a ile kosztuje ten olejek rycynowy?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Odżywka do rzęs ! 24.10.02, 18:30 Gość portalu: mona napisał(a): > a ile kosztuje ten olejek rycynowy?? :-) A ze 3 zet mała butelka :-))) Tylko trzeba uważać, żeby go w poduszkę nie wytrzeć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Odżywka do rzęs ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 20:11 co tam poduszka, uważaj żeby się nie dostał do oka, bo masz zapewnione dwa tygodnie leczenia okulistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
maja281 Re: Odżywka do rzęs ! 24.10.02, 21:06 Na coś takiego to najlepszy jest olejek rycynowy, bardzo wzmacnia rzęsy. Maja281 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarpo1 Re: Odżywka do rzęs ! IP: *.dsl.siol.net 25.10.02, 11:21 Olejek rycynowy stosowalam przez rok.Rzesy przestaly wypadac,ale nie spodziewaj sie dlugich,kreconych i gestych! Trzeba nakladac szczoteczka-moze byc stara,umyta po tuszu-.Jak dostanie sie do oka to nie trzyj tylko staraj sie wytrzec galke oczna chusteczka. Nakladaj malo,bo bedzie ci splywal. Powodzenia i wytrwalosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Odżywka do rzęs ! IP: *.acn.waw.pl 25.10.02, 12:18 Zastanawiam sie w jaki sposób olejek rycynowy wzmacnia rzęsy, bo mi się wydaje ze je tylko natłuszcza ( kiedy są przesuszone np. uzywaniem tuszu) Natomiast na cebulki chyba nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Odżywka do rzęs ! IP: *.pl 25.10.02, 19:00 A czy ktoras z was moze uzywala jakis odzywek bezbarwnych do rzes?Slyszalam ze Taliki jest dobra, ale niestety troche droga :( Moze ktos zna jakas dobra ale w miare przystepna cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda78 Re: Odz˙ywka do rze˛s ! 25.10.02, 19:08 Bardzo fajna jest odzywka do rzes Celii - i taniutka bo jakies 5 zeta, moze i mniej - w drogeriach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Odz˙ywka do rze˛s ! IP: *.pl 25.10.02, 19:18 Dziekuje za odpowiedz. A mozesz mi jeszcze powiedziec w ktorych drogeriach ja widzialas? (no chyba ze nie jestes z warszawy :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Odz˙ywka do rze˛s ! IP: *.nyc.rr.com 25.10.02, 19:47 No z Warszawy niestety nie jestem :-))) Ale poszukaj w roznych drogeriach:-). Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: Odżywka do rzęs ! 27.10.02, 20:12 Słyszałam, że jest taka odżywka do rzęs bodajże Heleny Rubinstain, podobno intensywnie odżywia i mogą urosnąć nawet o 2 mm, ale cena jest ZABÓJCZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Odz˙ywka do rze˛s ! IP: *.nyc.rr.com 27.10.02, 22:40 Heleny Rubinstein???? A znasz moze jakies szczegoly typu nazwa, cena...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Odz˙ywka do rze˛s ! IP: *.nyc.rr.com 27.10.02, 22:57 Heleny Rubinstein???? A znasz moze jakies szczegoly typu nazwa, cena...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Odz˙ywka do rze˛s ! IP: 66.65.53.* 28.10.02, 01:12 Heleny Rubinstein???? A znasz moze jakies szczegoly typu nazwa, cena...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda uups.. sorki za spama :-( IP: 66.65.53.* 28.10.02, 01:14 cusik mi komputer szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina co to za cudo IP: *.telocity.com 28.10.02, 01:28 Wlasnie co to za odzywka i ile kosztuje? I czy naprawde dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: co to za cudo 28.10.02, 11:11 Własnie ponoc działa... moja koleżanka mi kiedyś o niej opowiadała. To nie jest nowość, wyszła chyba z pół roku albo rok temu. Trzeba się zapytać w sklepach o toto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Odżywka do rzęs ! IP: *.telocity.com 28.10.02, 01:52 Na stronie HR znalazlam tylko baze pod tusz.. vertiginous mascara base, czy to to? Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: Odżywka do rzęs ! 28.10.02, 11:16 Sorry, naprawdę nie pamiętam, jak to się nazywało. Wiem tylko, ze jest, że swego czasu to reklamowano w jednym z pism i jak się o to zapytałam jednej kobitki, to ona mi potwierdziła te rewelacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: Odżywka 28.10.02, 11:23 Sorry, naprawdę nie pamiętam, jak to się nazywało. Wiem tylko, ze jest, że swego czasu to reklamowano w jednym z pism i jak się o to zapytałam jednej kobitki, to ona mi potwierdziła te rewelacje. Mnie to specjalnie nie interesowało, bo ze swoich rzęs jestem zadowolona i jakby mi ktoś je tak wydłużył, to bym wyglądała jak primadonna ze spalonego teatru:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ HA! Znalazłam jeszcze coś! 28.10.02, 15:35 Przeglądnęłam sterty pism i wyszukalam jeszcze coś takiego: Lipocils (Talika) - bezbarwna, żelowa odżywka do rzęs z ekstraktami z pokrzywy, kasztanowca, oczaru wirginijskiego i jabłka. Wzmacnia i powoduje wzrost nawet 2,5 mm po miesiącu stosowania. cena ok 62zł. Czyli toto jest tańsze jeszcze niż poprzednia i jeśli te zaklęcia są zgodne z prawdą, to lepiej działa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: HA! Znalazłam jeszcze coś! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 21:09 Talika-co do wzrostu rzes hmm...raczej nie ma co liczyc na spektakularny cud,ale na pewno przestaja wypadac,uznaje wiec ze warta jest swojej ceny:) (aha,lepiej kupic wieksza,troche drozsza,bo mala szybko sie konczy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt1 Re: HA! Znalazłam jeszcze coś! IP: *.ceti.pl 29.10.02, 11:30 GDZIE MOŻNA KUPIĆ TAKĄ ODŻYWKĘ TZN TALIKA LIPOCILS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: HA! Znalazłam jeszcze coś! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 22:13 w Warszawie jest np. w drogerii Forte Farma na Swietokrzyskiej,niedaleko Nowego Swiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: HA! Znalazłam jeszcze coś! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 20:30 Gość portalu: kt1 napisał(a): > GDZIE MOŻNA KUPIĆ TAKĄ ODŻYWKĘ TZN TALIKA LIPOCILS Bardzo proszę nie krzycz, trudno sie czyta. Nie licz na to rzęsy Ci po niej urosną, ale fakt że wypadaja znacznie rzadziej. W Krakowie Talika jest na Brackiej. Jeśli Kraków Ci nie pasuje, wejdź na stronę Taliki i w przedstawicielach jest też adres (nie pamiętam czy mail, ale na pewno telefon) do dystrybutora na Polskę, zadzwonisz i oni Ci powiedzą gdzie kupić, albo u nich zamówisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Odżywka do rzęs ! 28.10.02, 20:40 Gość portalu: bajsarka napisał(a): > Jaką polecacie odżywkę na wypadające rzęski? Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Odżywka do rzęs ! 28.10.02, 21:40 Gość portalu: bajsarka napisał(a): > Jaką polecacie odżywkę na wypadające rzęski? olejek rycynowy.. Odpowiedz Link Zgłoś