Dodaj do ulubionych

OCZYSZCZANIE CERY-DORADZCIE...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:05
chce isc do kosmetyczki na zabieg oczyszczania cery,mam obecnie straszna
ja,same zaskorniki,pryszcze i przebarwienia...nie wspominajac juz o
takich "dziurach"po tradziku;( jak myslicie czy ona cos na to poradzi?czy
oczyszczanie u niej to dobry pomysl?a moze inny jakis zabieg wybrac?pomocy!
chce sie pozbyc tego.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: OCZYSZCZANIE CERY-DORADZCIE... IP: 213.241.34.* 22.12.05, 08:26
      wybierz serię kwasów, ewentualnie serię mikrodermabrazji. ale nie klasyczne
      oczyszczanie-wyciskanie.
    • cioccolato_bianco Re: OCZYSZCZANIE CERY-DORADZCIE... 22.12.05, 09:44
      dobry pomysl, o ile nie masz bardzo wazliwej, sklonnej do podraznien skory
      twarzy. no i przede wszystkim, o ile sie wybierzesz do dobrej kosmetyki, a nie
      rzezniczki, ktora zostawi ci na buzi jedna wielka rane. i pamietaj ze jesli
      planujesz jakies wyjscie czy impreze i zalezy ci, zeby dobrze wygladac, to do
      kosmetyczki idz chociaz tydzien wczesniej, bo musi sie 'zagoic'.
      a poza tym to polecam ci inny sposob: kup sobie w aptece maske oczyszczajaco-
      zluszczajaca silikol skin (duza tuba 100ml kosztuje 50-60pln) i pouzywaj przez
      jakies 2-3 tygodnie, jestem pewna, ze zobaczysz roznice i odczujesz poprawe!
      • Gość: basia Re: OCZYSZCZANIE CERY-DORADZCIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:29
        Hej Smutna!
        Myślę, że z takimi problemami powinnaś iść do dobrego dermatologa. Dowiedz się
        czy jest taki w Twoim mieście i nawet jeżeli prywatny to warto zainwestować. I
        u niego poradź się czy oprócz leczenia zrobić oczyszczanie. Z tego co się
        orientuję to przy dużych ropnych zmianach nie powinno się robić klasycznego
        oczyszczania (wyciskania).
        • Gość: smutna Re: OCZYSZCZANIE CERY-DORADZCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:54
          dziekuje wam za rady:)ta maseczka cos droga jest, prawie tyle co zabieg u
          kosmetyczki.20 stycznia mam studniowke i rozumiecie...;)zalezy...czy po takiej
          wizycie dlugo bede miala jakies efekty uboczne typu czerwona skora itp.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka