Gość: 1234 IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:50 witam.,jakie kosmetyki chciałybyście znalezć pod choinką??:-),ja nowy podkład z clinique reapirwear(ale nie dostanę...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: kosmetyki pod choinką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:52 A ja jakiś ładny zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: kosmetyki pod choinką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:53 Gdybym była mikołajem sprawiłabym Ci taki prezent:) a'propos używam tego podkładu i to chyba jeden z lepszych jakie miałam. Pod choinką chciałabym znaleźć zestaw kremów Biotherm Age Fitness2 (na dzień, na noc i pod oczęta), ale też nie dostanę bo znajdę tam perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: kosmetyki pod choinką IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:34 dziękuję:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: kosmetyki pod choinką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:06 Nic nikomu ani niczemu nie ujmujac, ale mam Age Fitness2 Biothermu (bez elementu pod-oczowego) i efekty zerowe. Wiec moze i lepiej dostac ladne perfumy:)). Wesolych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: kosmetyki pod choinką 22.12.05, 14:11 o, wlasnie kupilam przyjaciolce ten podklad pod choinke. mam nadzieje, ze sie bardzo ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś