Dodaj do ulubionych

do demakijazu oczu: do dziewczyn w Stanach

IP: *.telocity.com 27.10.02, 03:31
Dziewczyny, nie moge tutaj znalezc plynu do demakijazu oczu.Owszem cos tam
widzialam w macys z Lancome i innych firm ale nie chce wydawac np.$20 na
plyn do demakijazu, czy w targecie, walmarcie, czy podobnych sklepach mozna
dostac cos dobrego?
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: do demakijazu oczu: do dziewczyn w Stanach IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 27.10.02, 04:11
      Witaj,
      Przyznam Ci ze tez mialam z tym problem. W koncu kupilam plyn z Clinique
      ($14), taki w zielonej butelce, do oczu wrazliwych.
      A jak bylam we wakacje w Polsce kupilam sobie Loreala, bo ten co jest tutaj
      szczypie mnie w oczy.
      Pozdrawiam...
    • Gość: Karolina Re: do demakijazu oczu: do dziewczyn w Stanach IP: *.columbus.rr.com 27.10.02, 16:58
      hej
      Ja widzialam w Targecie plyn L'oreala za ok $5. (ok.4.2
      fl.oz)/ byl na polce w okolicy Neutrogeny i St. ives.
    • Gość: aneta-k Re: do demakijazu oczu: do dziewczyn w Stanach IP: *.dyn.optonline.net 27.10.02, 17:05
      Nina przejdz sie do CVS ,tam maja pelno.Napewno cos sobie znajdziesz.pozd.
      • Gość: nina CVS? IP: *.telocity.com 27.10.02, 17:15
        Niestety nie wiem co to jest za sklep? Nigdy nie spotkalam sie z ta nazwa.
        • aneta-k Re: CVS? 27.10.02, 17:18
          Jestes teraz w USA?Jesli tak to zapytaj sie kogos ze znajomych,albo z
          rodziny,zeby Ciebie tam zawiezli.To jest drug store.Sprzedaja tam tanie
          kosmetyki ,jak rowniez tabletki itd.
          • aneta-k Re: CVS? 27.10.02, 17:20
            ale osobiscie polecam Tobie firme CLINIQUE.Uzywam ich do demakijazu bo nie
            szczypie w oczy.pozd
            • Gość: nina Re: CVS? IP: *.telocity.com 27.10.02, 18:07
              Jestem tutaj ponad rok i jeszcze nie spotkalam sie z tym sklepem. Znam np Long
              Drugs, Walgreens, Target, Kmart, Walmart, Macys-no ale ten to juz z tych
              drozszych :).. I jeszcze pare innych ale CVS nie znam. Zapytalam meza, on tu
              jest 5 lat i tez nie zna tego sklepu. Moze w roznych miastach, czy stanach sa
              rozne marki? Ja mieszkam w Kalifornii.
              • Gość: aneta-k Re: CVS? IP: *.dyn.optonline.net 27.10.02, 18:23
                Walgreens jest taki sam jak CVS,tam tez dostaniesz z tych tanszych
    • Gość: nina Re: do demakijazu oczu: do dziewczyn w Stanach IP: *.telocity.com 28.10.02, 20:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka