Gość: ola IP: *.aster.pl 09.01.06, 09:20 jw albo elle ?leżę chora , nie moge sprawdzic, a nudzę sie juz jak mpopsik- maz mi kupi stary ,nie widzi róznicy zadnej ,więc wolę sie upewnić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blackmolly Re: nowy Twój Styl ? IP: 212.33.86.* 09.01.06, 21:23 Nowy TS na luty już jest. Na okładce Magdalena Cielecka. Prawie cały numer o miłości i walentynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re:Nareszcie nowy Twój Styl ? 09.01.06, 13:08 Twój Styl dawno stracił na swojej wartości.Właśnie kończę prenumeratę i cieszę się z tego ogromnie.Bo nie lubie wynosić makulatury-bezużytecznych reklam(3/4 gazety)i mizernie ambitnych artykulików z badziewnymi kolorowymi dodatkami zwiększającymi zainteresowanie :-(((.Za taką gazetę płacić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad_anna Re:Nareszcie nowy Twój Styl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:14 ja się przerzuciłam na "Panią"... a zaskoczenie miesiąca to Monika Richardson jako naczelna "Zwierciadła"... jakoś jej styl i osobowość nie koresponduje mi z profilem tego miesięcznika, ale zobaczymy jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
siagabry Re: nowy Twój Styl ? 09.01.06, 18:26 Uff, ja zakończyłam prenumeratę TWOJEGO STYLU w ubiegłym roku i niezmiernie się z tego cieszę. Nie mogłam już znieść tego miesięcznika...Stał się po prostu koszmarny. Skusiłam się ostatnio na 6-cio miesięczną prenumeratę PANI i jestem bardzo zadowolona.Nareszcie coś do poczytania :-)Pani Domagalik trzyma klasę tego pisma. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś