Dodaj do ulubionych

SUDOCREM jak uzywac?

10.01.06, 22:02
Poczytalam tutaj troszke i zaciekawil mnie sposob na tradzik z ktorym walcze jak malolata( a latka swoje mam) wiec zakupilam sudocrem ale nie bardzo wiem jak go uzywac, wiem tyle ze lepiej na noc bo pozostawia biale slady ale czy na cala twarz (znaczy na miejsca ze tak powiem "zmienione") czy tylko na epicentrum pryszcza tudziez innych wykwitow? dzieki za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: yzex Re: SUDOCREM jak uzywac? IP: *.aster.pl 11.01.06, 00:09
      ja tez tego nie wiem a dzis zakupiłam sudocrem wlasnie. narazie eksperymentuje;D
    • Gość: ANka Re: SUDOCREM jak uzywac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:23
      ile kosztuje sudocrem i gdzie go mozna dostac w Wawie?
      • Gość: m&m's Re: SUDOCREM jak uzywac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:31
        w kazdej aptece kupisz
        ceny nie pomne
        • moniqep Re: SUDOCREM jak uzywac? 11.01.06, 09:07
          Sudokremu uzywalam tylko na pupe dziecka ale wydaje mi sie ,ze sie go naklada na
          miejsca chorobowo zmienione.On troszke wysusza wiec trzeba go klasc tam gdzie
          cos sie dzieje.Wiec punktowo na krosty.
    • in_somnia Re: SUDOCREM jak uzywac? 11.01.06, 09:11
      Ja używałam Sudocremu tylko na miejsca zmienione chorobowo. Niestety nie pomógł
      mi nic a nic, a nawet ciut pogorszył sprawę, ale ja mam dość skomplikowaną cerę.
      :P Pozdrawiam i powodzenia! :)
    • liguanka Re: SUDOCREM jak uzywac? 11.01.06, 09:22
      Na dzien nakladam tylko na zaczerienienia tj.punktowo. Natomiast na
      noc "rozcieram" go na calych policzkach. Krem mozesz lekko wcierac (ponoc daje
      lepsze efekty...)
      Rano buzka jest fajnie zmatowiona
      Pozdrawiam no i powodzenia:)
    • malika5 Re: SUDOCREM jak uzywac? 11.01.06, 09:36
      Jeżeli nie masz wysuszonej skóry ( co się niestety przy trądziku też zdarza),
      to na noc smaruj całą twarz ana dzień punktowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka