Gość: klara!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 01:31 prosze o opinie na temat tego podkładu-mam cere sucha bardzo wrazliwa jesli któras z Was go ma to bede wdzieczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: podkład MAX FACTOR -FLAWLESS PERFECTION 16.01.06, 14:21 Juz były wątki nt. tego podkładu, poszukaj w wyszukiwarce, tu znajdziesz kilka opinii: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=02ddd38e5867abfb6ac2bc18b1bcca1d&cmd=details&itemid=12515 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: podkład MAX FACTOR -FLAWLESS PERFECTION IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.06, 15:35 podlad jest lekki i mam wrazenia,ze ta baza nawet lekko nawilza. jednak jesli istotny jest dla Ciebie rowniez kamuflaz, to ten podklad sie nie sprawdzi. wyrownuje koloryt, ale na pewno nie jest zbyt kryjacy. poza tym nie jest tak trwaly, jak go reklamuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całusek Re: podkład MAX FACTOR -FLAWLESS PERFECTION IP: 193.30.160.* 19.01.06, 13:05 Zgadzam się z gosią. Bez smutku się go pozbyłam. Podkład pozostawia na twarzy tzw. tłusty film i musiałam się dodatkowo pudrować żeby zlikwidować denerwującą lepkość. Wcale nie trzymał sie dłużej od innych i słabo kryjący. Dla mnie przereklamowany produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: podkład MAX FACTOR -FLAWLESS PERFECTION 04.02.06, 12:24 a czy ktoś ma porównanie z np. L'Oreal True Match albo z Bourjois Plus Que Parfait? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś