Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:31 czy każda osoba,która ma karte stałego klienta dostaje prezenty urodzinowe i Yves Rocher? bo ja,mimo iz już mam ją jakis czas nic takiego nie dostałam:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: prezenty w yves rocher 17.01.06, 21:42 a podalas im date urodzin? Prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: prezenty w yves rocher 17.01.06, 21:50 ja zawsze dostaję, ale nie licz na jakieś fajne rzeczy. Szczytem był raz komplet ...ścierek kuchennych. Miałam ochotę je ostentacyjnie wyrzucić w sklepie. A tak przeważnie jest jakaś biżuteria w stylu Yves Rocher:) zadzwoń do biura obsługi klienta i się upomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: prezenty w yves rocher 17.01.06, 22:32 hehe, dobre z tymi scierkami! Ale przynajmniej praktyczne i mam nadzieje, ze nie wygladaly jak scierki do podlogi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: prezenty w yves rocher 17.01.06, 22:59 ale wiesz, że średnie można takie kupić na bazarze po 1 zł:) Odpowiedz Link Zgłoś