Dodaj do ulubionych

BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK..

IP: *.starnet.pl 09.11.02, 11:54
wyciaskalem meczylem sie non stop p[atrzylaem w lustro..wydalem kupe kasy na
jakies badziewia do czego zalicza sie rowniez differin i zineryt itp , dieta
nie ma znaczenia w tradziku!!! , WYLECZYLEM GO od czasu jak przestalem sie
nim przejmowac! postanowilem nic nie czytac i o tym nie myslec, po prostu to
olalem, pilem tylko drozdze.. i jakie efekty?? super! , moj brat zrobil to
samo ale mu sie nie udalo.. to psozedl do lekarza dostal roaccutane i juz:)

tez pilem cytryny po posilkach i drozdze i nic mi tio nie pomagalo, tradzik
trzeba olac!wszystko zalezy od psychiki naprawde,,nie przejmowac sie nim ale
tak konkretnie..nie mialem zamiaru marnowac zycia i czasu na myslenie o
jakiej s chorobie skory , mam to gdzies, a jak by mi nie pomoglo to
roaccutane zawsze w pogotowiu:)
pozdrawiam wszystich
Obserwuj wątek
    • Gość: mysia2000 Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.11.02, 16:00
      ja w ten sposob schudlam - od kiedy pracuje i nie mam czasu sie martwic tym to
      waga poszla w dol...tradzik tez sie uspokoil ale stosuje nadal rozne
      specyfiki....moe cos jest z ta psychika? przynajmniej dla
      niektorych.pazdrowionka dla zabieganych
      • Gość: XXX Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.11.02, 18:56
        Tak, to jest prawda. Leczenie jakiegoś schorzenia w dużej mierze zależy od
        naszego nastawienia, psychiki.
    • Gość: Trishna Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 22:43
      Litości! To fajnie ze wystarczyło wam pozytywne myslenie zeby pozbyc się
      trądziku i nadwagi. Ja natomiast gdybym siedziała z załozonymi rekami i po
      prostu bagatelizowała problem dzis pewnie walczyłabym z bliznami na buzi i
      mnóstwem kompleksów !!!
      • k.leo Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. 09.11.02, 23:04
        ja tez się z tym głupim paskudstwem męczyłam od czasu jak kupiłam sobie
        effaclar k la roche krem jest świetny naprawdę nie jest jakiś żrący i
        niewysusza buzi na podeszwę tylko jakoś tak działa że łagodzi i osusza
        wszystkie stany zapalne skóry przed ich pojawieniem się na powierzchni wiem że
        to brzmi pokrętnie ale to prawda :)
      • mijka Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. 09.11.02, 23:05
        Trishna w pewien sposób masz rację. Ja mam nadal pewne oznaki trądziku, ale
        odkryłam też że nasila się on u mnie przede wszystkim kiedy coś bardzo
        przeżywam, kiedy jestem zestresowana, przemęczona.
        • Gość: Goska Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 07:19
          boże jak ja sie męczyłam z tym paskudzctwem, pół zycia sobie przez to
          zmarnowałam.Całe liceum przesiedziałam w domu żadnych imprez, randek nic.tak
          sie wstydziłam jak wyglądam.Teraz tradzik mi się uspokoił i jest lepeij ale
          nadal mam małego fioła na tym punkcie.nie lubie ostrego dziennegom światła ani
          jażeniówek, nie lubię zblizać twarzy do drugiej osoby.A ile ja kasy wydałam na
          kosmetyki dermatologów, kosmetyczki i Bóg wie co jeszcze, jak sobie pomysle ile
          płyt, ksiązek i innych fajnych rzeczy bym za to miała to aż mi przykro się
          robi.Sądzę, że osoba ,która nigdy tego paskudzctwa nie miała nigdy się nie
          dowie co my czujemy.Pozdrawiam i życze wytrwałości pogody ducha.
          • Gość: Walentynka Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. IP: *.chello.pl 15.11.02, 23:27
            Ja mam obecnie 21 lat i cały czas walczę z tym paskudztwem.Ale eureka
            znalazłam świetną panią dermatolog.Nie każdemu pomaga picie drożdzy itd.Często
            są to sprawy związane ze złą gospodarką hormolną , dziedziczne oraz złe
            rogowacenie.Każdemu kto chce zmienić swą twarz polecam :dr.EWĘ
            CHLEBUS.AL.Solidarności 131alok.1
            tel.[022]620-98-65 cena wizyty 70zł.
            polecam
            trzeba długo czekać na zapis, ale mozna przyjść bez kolejki i po prostu
            czekać ,kobieta ma tyle pacjentów,że musiała jeszcze uruchomić przyjęcia w 2
            następne dni
            • Gość: vts Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. IP: *.chello.pl 15.11.02, 23:34
              Gość portalu: Walentynka napisał(a):

> Ja mam obecnie 21 lat i cały czas walczę z tym paskudztwem.Ale eureka
              > znalazłam świetną panią dermatolog.Nie każdemu pomaga picie drożdzy
              itd.Często
              > są to sprawy związane ze złą gospodarką hormolną , dziedziczne oraz złe
              > rogowacenie.Każdemu kto chce zmienić swą twarz polecam :dr.EWĘ
              > CHLEBUS.AL.Solidarności 131alok.1
              > tel.[022]620-98-65 cena wizyty 70zł.
              > polecam
              > trzeba długo czekać na zapis, ale mozna przyjść bez kolejki i po prostu
              > czekać ,kobieta ma tyle pacjentów,że musiała jeszcze uruchomić przyjęcia w 2
              > następne dni

Też jestem pacjentką pani dr.Chlebus i również gorąco ją polecam. Jest
              naprawdę rewelacyjna. Jedyny minus to długie oczekiwanie na wizytę, ale warto.
    • blenkitka Re: BYLEM ZALAMANY PRZEZ TRĄDZIK.. 22.11.02, 00:23
      bagatelizowanie problemu to nienajlepszy pomysl slyszalam ze drozdze
      szczegolnie piwne maja dosc duzo cynq i krzemu a pierwiastki te swietnie
      dzialaja na skore i przyspieszaja gojenie sie ran jak widac posqtkowaly w twoim
      przypadq zapamietam to slyszalam rozniez ze naswietlanie lampa na promienie
      podczerwone pomaga jak rowniez maseczka z linki zielonej zmiesznaje z woda.
      nalezy zmyc ja przed stwardnieniem. heh i mozna robic maseczki z drozdzy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka