Gość: aga IP: 87.207.168.* 29.01.06, 21:44 Czesc dziewczyny!! :* Znacie jakies cwiczenia na "boczki" skuteczne... oprocz 6 weidera :) bo ona zabardzo nie dziala... piszcie prosze! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cesylia Re: !! BOCZKI !! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.01.06, 22:04 cwicz samozaparcie zeby nie siegac po kolejne ciacho;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella_with_luv oj tam! IP: *.miasto.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 30.01.06, 08:29 Ja nie jem w ogóle ciach ani innych wysokokalorycznych cudów i i tak robia mi się boczki, mimo że ruszam się dużo. Praca siedziąca temu sprzyja. Tak więc up'uję bo też szukam lepszych ćwiczeń. wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: !! BOCZKI !! 30.01.06, 08:52 hula hop, codziennie 15 minut w jedna stronę 15 minut w drugą :) mięśnie brzucha cudo a boczki? jakie boczki? ;P nie ma boczków :) ja wlałam do środka wody cięższe szybciej działa pozdrawiam aha i musi być to największe 90 czy 80 cm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinn Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:51 Potwierdzam hula hop rządzi!!;) do tego mozesz dołożyc jakies cwiczenia na miesnie skosne brzycha oraz skłony na boki wiesz o co chodzi;)(stajesz w lekkim rozkroku i robisz skłon raz do jednego boku raz do drugiego) na prawde pomaga. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella_with_luv Hula-hop IP: *.miasto.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 30.01.06, 11:05 No właśnie parę dni temu zakupiłam hula hop. Tylko jak wlać do niego wodę??? Dziurkę zrobić?, czy przeciąć i skleic jakąś taśmą izolacyjną? Kiedyz miałam takie fajne, ciężkie hula, ale mi się złamalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:20 rozdziel na złączeniu i wlej wodę a potem taśma izolacyjna tylko dużo i porządnie bo inaczej powódź :) to naprawdę dziaął tylko konsekwetnie te pół godzinki odbębnić bardzo szybko widac rezultaty i naprawdę nie kosztuje to wiele wysiłku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdooka82 Re: Hula-hop IP: 195.150.224.* 31.01.06, 11:54 dziewczyny a nie macie wrazenia ze wam sie ta woda przelawa w tym kole? nie przeszkadza to wam...kupilam jakis czas temu hula hop w tesco - takie plastikowe, wlalam do niego wody prawie do pelna(jakies pol litra sie tam zmiescilo) i mam takie wrazenie ze sie rzelewa..ale jak to mowia...beznadziejnej balenicy przeszkadza nawet rabek u spodnicy;) ps kupilam kolo 80 - takie bylo najwieksze...a czy jakas firma produkuje wieksze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:17 ja mam 90 tez kupione w tesco :) a woda? no cóż zoplotłam ją trzema różnymi taśmami i nie lałam do pełna tylko aby było wystarczająco ciężkie :) ja już przywykłam kręce codziennie i nie czuję że takie ciężkie choc na początku to siniaki miałam na biodrach :) ale szybko przeszły najważniejsze żeby nie przerywać bo potem znów od nowa zacząć trzeba, troszkę poboli i przejdzie warto bo nie znam ani tańszego ( hula hop 5,00 zł ) ani wygodniejszego sposobu na to aby mieć ładne mięśnie brzucha i brak denerwujących "boczków" wyłażących ze spodni niekoniecznie obcisłych :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miiis Re: Hula-hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:21 a wiec: ostatnio nawet boczek mi smakowal w jajecznicy. jezeli masz boczek zbyt tlusty to nie musisz juz dodawac smalcu. ja cwicze boczek na desce do krojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Hula-hop 31.01.06, 16:33 kurcze, a ja nie moglam sie nigdy nauczyc krecenia hula-hop:/ pomimo setek swietnych porad zaprawionych kolzanek... a tez musze sie boczkow pozbyc!:) Pauli -- Celuj w ksieżyc; nawet jeśli nie trafisz, to i tak znajdziesz sie między gwiazdami... Odpowiedz Link Zgłoś
martula100 Re: Hula-hop 31.01.06, 18:02 dziewczyny kochane powiedzcie po jakim czasie widac efekty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:50 zalezy jak czesto cwiczysz ja zauwazylam bardzo szybko, po kilku dniach mozna wyczuc miesnie brzucha :) ogolnie w dwa tygodnie mialam ze 3 cm mniej w talii :)ale to zalezy ile masz tluszczyku i ile cwiczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_v Re: Hula-hop IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 31.01.06, 19:08 A tak po ile minut dziennie krecicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja965 Re: Hula-hop 31.01.06, 19:56 z tym hula hopem to niezła myśl. jutro z samego rana lecę szulać go po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:11 15 minut w prawo i 15 w lewo :) dłuuuuugo sie uczylam w lewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 tez polece do sklepu po hula hop 31.01.06, 20:35 to moze byc całkiem fajny pomysł :) oby tylko efekty były :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:48 Też słyszałam, że hula hop jest świetne na "boczki" oraz na talie .Ja osobiści kręcę od tygodnia i niestety żadnych rezultatów nie widzę ,no nie wiem ..najwidoczniej to jest za krótki okres czasu..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka 21 Re: !! BOCZKI !! IP: *.widzew.net / *.widzew.net 31.01.06, 20:13 Ja bardzo lubie boczek pieczony z przyprawami i ziolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:42 ewelinko moja droga, boczek boczkowi wilkiem zatem muszę tutaj zaanonsować iż boczki sa tylko dobre gdy się je podsmaży na piwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papa Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:03 Może wytop sobie na boczek, bedzie z cebulką. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 02:04 wszystko ok ale jak krecic w lewo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: !! BOCZKI !! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.02.06, 21:13 a może skakanka? co wy na ten pomysł bo z hula hopem to mi nie wychodzi nie umiem kręcić. Bardzo proszę o instruktarz może jak to ROBICIE??? Jak ten hula hop utrzymać na sobie :)!!!>>>??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: !! BOCZKI !! 05.02.06, 09:14 Pierwsze słyszę o wodzie w hula-hop:D Ja wsypałam ryż:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:41 Spoko.Bardzo szybko da sie nauczyc. Wystarczy troszke czasu poswiecic. A jak mozna wycwiczyc sobie jeszcze dobrze brzuch oprucz samych brzuszkow??? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: !! BOCZKI !! 05.02.06, 12:57 ja tez nie umiem krecic, moj rekord to... 1,5 obrotu:D Pauli -- I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:19 No coz takie sa poczatki... ale ja teraz juz krece az do znudzenia i mi nie spada. to sie wyrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:21 Wczoraj zaczęlam kręcić (hula hop średnica 90, tak jak radziłyście, zresztą innego nie bylo :) ). W lewo OK. 15 min bez przerwy ale w prawo to porażka srednio 15-20 sekund i spada, ale dziś sprobuje znów mam nadzieję że moja druga strona podłapie jak kręcić. Swoją dogą trzeba w obie strony, nie wystarczyloby tylko w lewo przez 30min??? Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: !! BOCZKI !! 06.02.06, 20:10 Kochane, idąc waszym tropem właśnie nabyłam hula-hop:) oczywiście niezwłocznie zaczęłam ćwiczenia. Chciałam kręcic bioderkami, ale...to moje kręcenie jakies takie marne. Raczej pogibuję sobie w przód i tył. Czy w też tak macie, mam szukać innej techniki??? Aaa, i jeszcze jedno pytanko czy hula-hop działa tylko na boczki czy też pomoże pozbyć mi sie tłuszczyku z brzuszka <szczegółnie z jego dolnych parti>??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gingerrr Re: !! BOCZKI !! 06.02.06, 21:32 30 brzuszków rano przed śniadankiem , hula hop i skrętoskłony :)powodzenia i pozdrawiam =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: !! BOCZKI !! IP: *.autocom.pl 06.02.06, 23:55 Ja też tak miałam na początku,wogóle siostra mnie próbowała nauczyć i myślałam,że pęknie ze śmiechu.W końcu kupiłam sobie własne hula i ćwiczyłam sama przed lustrem i się wyrobiłam,przestałam się gibać i teraz mi się wydaje,że nie ćwiczę tylko stoję w miejscu.Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: !! BOCZKI !! 07.02.06, 00:35 ja wlasnie pekam ze smiechu jak widze siebie w lustrze:))) nie idzie mi zdecydowanie...:) Pauli -- I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best. Odpowiedz Link Zgłoś
mila993 Re: !! BOCZKI !! 07.02.06, 16:39 kupiłam dziś hula w Tesco, rany ale to męczące! w dodatku nie umiem kręcić w lewo, mam nadzieję że z czasem kręcenie będzie mi lepiej wychodzić i będzie widać efekty! Pozdrawiam wszystkie fanki hula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:35 Zawsze krecilam pustym hula hop ale wlasnie jak napisalyscie wypenilam go. Jest teraz o wiele ciezsze i mam nadzieje ze szybciej beda efekty, ale to strasznie boli. Jestem zdeczka poobijana, ze tak powiem. To sie wyrobi...?? Mam nadzieje ze tak... A jakie jeszcze cwiczenia polecacie oprocz brzuszkow? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: !! BOCZKI !! 16.02.06, 07:54 kupilam hula i napelnilam ryzem. Jest dosc ciezkie, i troszke boli jak nim krece, ale mam nadzieje ze uda mi sie wyrobic dzieki niemu ladny brzuszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niya Re: !! BOCZKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:02 witaj przez pierwsze dni faktycznie boli przy kręceniu ja miałam siniaki po obu stronach bioder :) ale zacisnęłam zeby i przy regularnym codziennym kręceniu ból znika, po pewnym czasie przestaniesz czuć nawet cięzar koła pozdrawiam i zycze dużo zapału :) P.s. a ładny brzuszek wyrobisz na pewno ja weszłam bez problemu w bardzo ciasne dżinsy i najważniejsze,że skóra po bokach sie nie wylewa jak to bywało wcześniej :/ teraz jest perfekcyjnie więc masz motywację u mnie zadziałało i u Ciebie też zadziała szybko widać efekty więc się nie zniechęcaj, najlepiej zapisz sobie swoje wymiary ud, pasa, bioder i jak nie bedziesz widziała efektów wizualnie to po dwóch tygodniach zmierz się jeszcze raz gwarantuje ubytek centymetrów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: !! BOCZKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:08 A ile tego ryżu wsypać?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: !! BOCZKI !! 16.02.06, 15:18 Gość portalu: iza napisał(a): > A ile tego ryżu wsypać?? tyle ile sie zmiesci :) Odpowiedz Link Zgłoś