Dodaj do ulubionych

!! BOCZKI !!

IP: 87.207.168.* 29.01.06, 21:44
Czesc dziewczyny!! :* Znacie jakies cwiczenia na "boczki" skuteczne...
oprocz 6 weidera :) bo ona zabardzo nie dziala... piszcie prosze! pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: cesylia Re: !! BOCZKI !! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.01.06, 22:04
      cwicz samozaparcie zeby nie siegac po kolejne ciacho;)
      • Gość: ella_with_luv oj tam! IP: *.miasto.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 30.01.06, 08:29
        Ja nie jem w ogóle ciach ani innych wysokokalorycznych cudów i i tak robia mi
        się boczki, mimo że ruszam się dużo. Praca siedziąca temu sprzyja.
        Tak więc up'uję bo też szukam lepszych ćwiczeń. wrrr...
    • niya Re: !! BOCZKI !! 30.01.06, 08:52

hula hop, codziennie 15 minut w jedna stronę 15 minut w drugą :) mięśnie brzucha
      cudo a boczki? jakie boczki? ;P nie ma boczków :)
      ja wlałam do środka wody cięższe szybciej działa pozdrawiam aha i musi być to
      największe 90 czy 80 cm :)
      • Gość: karolinn Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:51
        Potwierdzam hula hop rządzi!!;)
        do tego mozesz dołożyc jakies cwiczenia na miesnie skosne brzycha oraz skłony na
        boki wiesz o co chodzi;)(stajesz w lekkim rozkroku i robisz skłon raz do jednego
        boku raz do drugiego) na prawde pomaga.
        powodzenia
      • Gość: ella_with_luv Hula-hop IP: *.miasto.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 30.01.06, 11:05
        No właśnie parę dni temu zakupiłam hula hop. Tylko jak wlać do niego wodę???
        Dziurkę zrobić?, czy przeciąć i skleic jakąś taśmą izolacyjną?
        Kiedyz miałam takie fajne, ciężkie hula, ale mi się złamalo :(
        • Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:20
          rozdziel na złączeniu i wlej wodę a potem taśma izolacyjna tylko dużo i
          porządnie bo inaczej powódź :)
          to naprawdę dziaął tylko konsekwetnie te pół godzinki odbębnić bardzo szybko
          widac rezultaty i naprawdę nie kosztuje to wiele wysiłku pozdrawiam
          • Gość: gwiazdooka82 Re: Hula-hop IP: 195.150.224.* 31.01.06, 11:54
            dziewczyny a nie macie wrazenia ze wam sie ta woda przelawa w tym kole? nie
            przeszkadza to wam...kupilam jakis czas temu hula hop w tesco - takie
            plastikowe, wlalam do niego wody prawie do pelna(jakies pol litra sie tam
            zmiescilo) i mam takie wrazenie ze sie rzelewa..ale jak to mowia...beznadziejnej
            balenicy przeszkadza nawet rabek u spodnicy;)

ps kupilam kolo 80 - takie bylo najwieksze...a czy jakas firma produkuje wieksze?
            • Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:17
              ja mam 90 tez kupione w tesco :) a woda? no cóż zoplotłam ją trzema różnymi
              taśmami i nie lałam do pełna tylko aby było wystarczająco ciężkie :) ja już
              przywykłam kręce codziennie i nie czuję że takie ciężkie choc na początku to
              siniaki miałam na biodrach :) ale szybko przeszły najważniejsze żeby nie
              przerywać bo potem znów od nowa zacząć trzeba, troszkę poboli i przejdzie warto
              bo nie znam ani tańszego ( hula hop 5,00 zł ) ani wygodniejszego sposobu na to
              aby mieć ładne mięśnie brzucha i brak denerwujących "boczków" wyłażących ze
              spodni niekoniecznie obcisłych :)
              pozdrawiam :)
              • Gość: miiis Re: Hula-hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:21
                a wiec: ostatnio nawet boczek mi smakowal w jajecznicy. jezeli masz boczek zbyt
                tlusty to nie musisz juz dodawac smalcu. ja cwicze boczek na desce do krojenia.
              • heart_of_ice Re: Hula-hop 31.01.06, 16:33
                kurcze, a ja nie moglam sie nigdy nauczyc krecenia hula-hop:/
                pomimo setek swietnych porad zaprawionych kolzanek... a tez musze sie boczkow
                pozbyc!:)

Pauli
                --
                Celuj w ksieżyc; nawet jeśli nie trafisz, to i tak znajdziesz sie między gwiazdami...
                • martula100 Re: Hula-hop 31.01.06, 18:02
                  dziewczyny kochane powiedzcie po jakim czasie widac efekty??
                  • Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:50
                    zalezy jak czesto cwiczysz ja zauwazylam bardzo szybko, po kilku dniach mozna
                    wyczuc miesnie brzucha :) ogolnie w dwa tygodnie mialam ze 3 cm mniej w talii
                    :)ale to zalezy ile masz tluszczyku i ile cwiczysz :)
                    • Gość: eve_v Re: Hula-hop IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 31.01.06, 19:08
                      A tak po ile minut dziennie krecicie??
                      • patrycja965 Re: Hula-hop 31.01.06, 19:56
                        z tym hula hopem to niezła myśl. jutro z samego rana lecę szulać go po sklepach
                      • Gość: niya Re: Hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:11
                        15 minut w prawo i 15 w lewo :) dłuuuuugo sie uczylam w lewo :)
                        • asiulka81 tez polece do sklepu po hula hop 31.01.06, 20:35
                          to moze byc całkiem fajny pomysł :)
                          oby tylko efekty były :)
      • Gość: olcia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:48
        Też słyszałam, że hula hop jest świetne na "boczki" oraz na talie .Ja osobiści
        kręcę od tygodnia i niestety żadnych rezultatów nie widzę ,no nie wiem
        ..najwidoczniej to jest za krótki okres czasu..?
    • Gość: Ewelinka 21 Re: !! BOCZKI !! IP: *.widzew.net / *.widzew.net 31.01.06, 20:13
      Ja bardzo lubie boczek pieczony z przyprawami i ziolami
      • Gość: kati Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:42
        ewelinko moja droga, boczek boczkowi wilkiem zatem muszę tutaj zaanonsować iż
        boczki sa tylko dobre gdy się je podsmaży na piwie
    • Gość: Papa Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:03
      Może wytop sobie na boczek, bedzie z cebulką. Pa
      • Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 02:04
        wszystko ok ale jak krecic w lewo!!!!
        • Gość: brum Re: !! BOCZKI !! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.02.06, 21:13
          a może skakanka? co wy na ten pomysł bo z hula hopem to mi nie wychodzi nie
          umiem kręcić. Bardzo proszę o instruktarz może jak to ROBICIE??? Jak ten hula
          hop utrzymać na sobie :)!!!>>>???
          • kiku.san Re: !! BOCZKI !! 05.02.06, 09:14
            Pierwsze słyszę o wodzie w hula-hop:D
            Ja wsypałam ryż:)
            • Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:41
              Spoko.Bardzo szybko da sie nauczyc. Wystarczy troszke czasu poswiecic. A jak
              mozna wycwiczyc sobie jeszcze dobrze brzuch oprucz samych brzuszkow???
              • heart_of_ice Re: !! BOCZKI !! 05.02.06, 12:57
                ja tez nie umiem krecic, moj rekord to... 1,5 obrotu:D

Pauli
                --
                I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best.
              • Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:19
                No coz takie sa poczatki... ale ja teraz juz krece az do znudzenia i mi nie
                spada. to sie wyrobi.
                • Gość: ania Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:21
                  Wczoraj zaczęlam kręcić (hula hop średnica 90, tak jak radziłyście, zresztą
                  innego nie bylo :) ). W lewo OK. 15 min bez przerwy ale w prawo to porażka
                  srednio 15-20 sekund i spada, ale dziś sprobuje znów mam nadzieję że moja druga
                  strona podłapie jak kręcić.
                  Swoją dogą trzeba w obie strony, nie wystarczyloby tylko w lewo przez 30min???
    • costerco Re: !! BOCZKI !! 06.02.06, 20:10
      Kochane, idąc waszym tropem właśnie nabyłam hula-hop:) oczywiście niezwłocznie
      zaczęłam ćwiczenia. Chciałam kręcic bioderkami, ale...to moje kręcenie jakies
      takie marne. Raczej pogibuję sobie w przód i tył. Czy w też tak macie, mam
      szukać innej techniki??? Aaa, i jeszcze jedno pytanko czy hula-hop działa
      tylko na boczki czy też pomoże pozbyć mi sie tłuszczyku z brzuszka <szczegółnie
      z jego dolnych parti>??? Pozdrawiam
      • gingerrr Re: !! BOCZKI !! 06.02.06, 21:32
        30 brzuszków rano przed śniadankiem , hula hop i skrętoskłony :)powodzenia i
        pozdrawiam =)
      • Gość: lenka Re: !! BOCZKI !! IP: *.autocom.pl 06.02.06, 23:55
        Ja też tak miałam na początku,wogóle siostra mnie próbowała nauczyć i myślałam,że pęknie ze śmiechu.W końcu kupiłam sobie własne hula i ćwiczyłam sama przed lustrem i się wyrobiłam,przestałam się gibać i teraz mi się wydaje,że nie ćwiczę tylko stoję w miejscu.Też tak macie?
        • heart_of_ice Re: !! BOCZKI !! 07.02.06, 00:35
          ja wlasnie pekam ze smiechu jak widze siebie w lustrze:)))
          nie idzie mi zdecydowanie...:)

Pauli
          --
          I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best.
          • mila993 Re: !! BOCZKI !! 07.02.06, 16:39
            kupiłam dziś hula w Tesco, rany ale to męczące! w dodatku nie umiem kręcić w
            lewo, mam nadzieję że z czasem kręcenie będzie mi lepiej wychodzić i będzie
            widać efekty! Pozdrawiam wszystkie fanki hula
            • Gość: Natalia Re: !! BOCZKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:35
              Zawsze krecilam pustym hula hop ale wlasnie jak napisalyscie wypenilam go. Jest
              teraz o wiele ciezsze i mam nadzieje ze szybciej beda efekty, ale to strasznie
              boli. Jestem zdeczka poobijana, ze tak powiem. To sie wyrobi...?? Mam nadzieje
              ze tak... A jakie jeszcze cwiczenia polecacie oprocz brzuszkow?
              • asiulka81 Re: !! BOCZKI !! 16.02.06, 07:54
                kupilam hula i napelnilam ryzem. Jest dosc ciezkie, i troszke boli jak nim
                krece, ale mam nadzieje ze uda mi sie wyrobic dzieki niemu ladny brzuszek :)
                • Gość: niya Re: !! BOCZKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:02
                  witaj przez pierwsze dni faktycznie boli przy kręceniu ja miałam siniaki po obu
                  stronach bioder :) ale zacisnęłam zeby i przy regularnym codziennym kręceniu ból
                  znika, po pewnym czasie przestaniesz czuć nawet cięzar koła pozdrawiam i zycze
                  dużo zapału :)
                  P.s. a ładny brzuszek wyrobisz na pewno ja weszłam bez problemu w bardzo ciasne
                  dżinsy i najważniejsze,że skóra po bokach sie nie wylewa jak to bywało wcześniej
                  :/ teraz jest perfekcyjnie więc masz motywację u mnie zadziałało i u Ciebie też
                  zadziała szybko widać efekty więc się nie zniechęcaj, najlepiej zapisz sobie
                  swoje wymiary ud, pasa, bioder i jak nie bedziesz widziała efektów wizualnie to
                  po dwóch tygodniach zmierz się jeszcze raz gwarantuje ubytek centymetrów :)
                  • Gość: iza Re: !! BOCZKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:08
                    A ile tego ryżu wsypać??
                    • asiulka81 Re: !! BOCZKI !! 16.02.06, 15:18
                      Gość portalu: iza napisał(a):

> A ile tego ryżu wsypać??

tyle ile sie zmiesci :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka