Gość: eiz IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 31.01.06, 20:05 ktos uzywal?jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miiis Re: Garnier czysta skora A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:38 tak garnier jest ok. moja babcia za młodu używała garnka do bigosu do robienia. jak malowała stodołe fabą z tegoż właśnie garniera (garnka) to cały ten garnier starczał jeszcze na malowanie budy dla psa i dachu chlewa. polecam rozne garniery - 5l 10l i 20 litrowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Garnier czysta skora A IP: 213.255.236.* 31.01.06, 22:20 Poczytaj sobie ego recenzje na Wizazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Garnier czysta skora A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:26 jest beznadziejny. ani nie nawilża, ani nie likwiduje krostek, ani nie zwęża porów. za to skóra robi sie czerwona i widać każde przebarwienie... Odpowiedz Link Zgłoś
sprytney_bears Re: Garnier czysta skora A 01.02.06, 11:48 Ja używałam.. Z początku był nawet ok, jednak jakoś tak w połowie opakowania zero efektów. Raczej nie polecam. Wg o wiele lepszy jest Under 20, a do tego tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna_24 Re: Garnier czysta skora A IP: *.sip.mia.bellsouth.net 01.02.06, 15:57 Krem jest taki sobie, ale za to maseczka rozgrzewajaca (ta sama seria) bardzo mi sie podobala. Odpowiedz Link Zgłoś