Gość: ELA IP: *.cidernet.pl / *.cidernet.pl 12.11.02, 12:50 Szukam dorego podkładu i najlepiej z tej średniej półki .Mam skóre mieszana troche przebarwień .czy jest na forum ktoś w moim wieku niech podzieli sie doświadczeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agda Re: Podkład dla 35-latki IP: SPLOSP* / 212.244.249.* 12.11.02, 12:59 Ostatni mój nabytek, z którego jestem bardzo zadowolona to podkład La Roche- Posay, chyba sie nazywa Unifiance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Podkład dla 35-latki IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 12.11.02, 13:54 ja niedlugo dobijam trzydziestki (no za 3 latka), ale uwazam ze 35 latka powinna uzywac dobrego jakosciowo i odzywczego fluidu, ktory bedzie chronil skore, nawilzal, dostarczal jej niezbednych skladnikow i pieknie rozswietlal (to optycznie zmniejsza zmarszczki), dobre firmy zawsze maja w ofercie taki fluid a naprawde nie warto zalowac kasy i skusic sie - oczywiscie po uprzednim przetestowaniu: np. Diorlight Diora, Diorfit Diora, Teint Optim Age Lancome, Photogenic Lancome, Dewy Smooth Anti-Aging SPF 15 Clinique, nowosc z witaminami Chanel Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Podkład dla 35-latki IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 12.11.02, 14:00 sorry ale dopiero zauwazylam ze ze sredniej polki, no coz ja uwazam ze na podkladzie nie ma co oszczedzac, ale moze cos z Loreala lub Revlona??? Odpowiedz Link Zgłoś