Dodaj do ulubionych

Prostownica- baaaardzo polecam!!!!!

IP: 217.153.224.* 01.02.06, 17:16
Wczoraj dostałam od mojego mężczyzny wymarzoną prostownicę i już dziś biegnę
się Wam pochwalić i gorąco polecić to cudo. To prostownica Vidal Sassoon. Ma
wymienne płytki, ale nie takie z prostowania na karbowanie tylko z szerszych
na węższe. Jak przeczytałam płytki są ceramiczne. Widoczny efekt to ich
niesamowita gładkość. Włosy w ogóle się nie zaczepiają, po prostu delikatnie
prześlizgują się miedzy płytkami i wychodzą supergładziutkie. Tymi węższymi
prosuje grzywkę i czasami podkreślam końce. Moja mama - krótkowłosa "stawia"
nimi pazurki. Obie jesteśmy zachwycone. Acha... i nagrzewa sie w ciągu
minuty. Co zwłaszcza rano ma dla mnie kolosalne znaczenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mira Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:35
      ile kosztowalo to cudo?
      • Gość: Werka Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! IP: *.pool8546.interbusiness.it 01.02.06, 17:57
        Ja tez niedawno kupilam prostownice z ceramicznymi plytakami.Jestem z niej
        bardzo zadowolona,bo nie dosc ,ze swietnie prostuje (mam porownanie z
        poprzednia nie-ceramiczna ) to jeszcze byla niedroga,bo kosztowala 50 zl.
        • heart_of_ice Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! 01.02.06, 19:04
          co rano?
          to mozna tak czesto ja stosowac?
          tzn na pewno mozna, ale bez szkody dla wlosow...

Pauli
          --
          I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best.
          • Gość: monika Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! IP: *.chello.pl 01.02.06, 19:22
            wiesz na poczatku zawsze wlosy sa lsniace i gladkie po prostowaniu, po miesiacu
            zmienisz zdanie! pozdrawiam
            • zoe28 Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! 02.02.06, 01:43
              Prostuję włosy od 2lat, zdania nie zmieniłam :) wazna jest odpowiednia
              pilęgnacja, nawet BARDZO ważna, systematyczne podcinanie, zabiegi regenerujące
              itd. Ja też rozglądam się za nowym żelazkiem, bo w tym które mam płytki się
              troszke zfatygowały :) a to już drugie, wychodzi z prostego rachunku, że jedno
              na rok.
        • magdaksp Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! 02.02.06, 01:46
          ata za 50 to gdzie kupiona?
      • Gość: elin Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:35
        129 w promocji w media markt
        • heather4 Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! 02.02.06, 13:17
          Ja prostuję włosy codziennie od 6 miesięcy, i nic im się złego nie dzieje. W
          ogóle się od tego czasu nie zniszczyły. Ostatnio przestałam stosować kremy do
          prostowania bo bardzo obciążają włosy i robią z nich kluchy. Najważniejsze przy
          prostowaniu jest dobrze rozczesać włosy, warto używać jak najgęstszego
          grzebienia.
          • Gość: lulu Re: Prostownica- baaaardzo polecam!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.02.06, 19:17
            Ja też prostuję dwa razy w tygodniu od dwóch lat.Włosy są ok, ale faktem jest,
            że wmasowuję w nie tony odżywek i masek.Używam tylko szamponów i odżywek do
            włosów zniszczonych (choć zniszczone nie są ;-)) Pocieszeniem niech będzie,że
            używam tanich marek tzn. Loreal Elseve, Gliss Kur, Fructis, Les karites,
            Dove,więc finsnsowo to nie rujnuje ;-)
            P.S. A prostownica: Remington, ceramiczno-teflonowa, Avans ok 180 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka