Dodaj do ulubionych

coco chanel

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 11:46
Ten nowy zapach Madmoiselle czy jakos tam to się pisze.. Do czego
podobny????? Lekki czy ciężki? Sklyszalam, ze super... Napiszcie coś,
pozdrawiam, kaska
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: coco chanel IP: *.dsl.siol.net 13.11.02, 11:50
      Jets przedewszystkim trwaly-chodzi mi o wode perfumowana.delikatny a zarazem
      konkretna nuta zostajaca w powietrzu,ciezko opisac-fajny.To moja nastepna
      ofiara
    • miriam_73 Re: coco chanel 13.11.02, 12:04
      Mademoiselle jest cudowna. Słodkawa, ale bez przesady, intrygująca, jak dla
      mnie wcale nie cięzka. Bardzo mi się podoba, kupiłam jak tylko wywąchałam.
      • martaiti Re: coco chanel 13.11.02, 12:13
        dla mnie okropny zapach. Zbyt słodki i ciężki. kolejne perfumy do czarnej listy
        perfum drażniących mój węch:)
        m
    • Gość: Karola Re: coco chanel IP: *.gda.cdp.pl / 193.91.26.* 13.11.02, 12:20
      przesliczny zapach.i dlugo sie utrzymuje.psikam nim wszystko wlacznie z torebka
      i srodkiem portfela.naprawde polecam
    • Gość: AgaK Re: coco mademoiselle chanel - kto chce ??? IP: proxy / 204.48.22.* 13.11.02, 12:29
      Mam do sprzedania (kilka sztuk) wode perfumowaną Coco Mademoiselle Chanel.
      cena 50 ml - 230 zl, 100 ml - 350 zl !(dla porównania zadzwoniłam do Sephory i
      Roxanna i u nich są ceny: 50 ml - 330 i 100 ml - 475, jak również wodę
      perfumowaną "Miracle" Lancome: 30 ml - 130 zl, 50 ml- 180 zł, 100 ml - 240 zł
      (analogicznie: 30 ml- 170 zł, 50 ml-255 zł, 100 ml -365 zł )
      Pozdrowienia,
      AgaK
      • Gość: monias1 Re: coco mademoiselle chanel - kto chce ??? IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 13.11.02, 15:59
        na pierwszy wech byl ok. , ale po wyprobowaniu stwierdzam, ze to najwiekszy
        smierdziel, jakbym sie wylala kamfora
    • Gość: k Re: coco chanel IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 15:40
      jest super
      • kotmanka Re: coco chanel 13.11.02, 16:09
        edp nie bardzo, ale super jest nowa edt - zupelnie inny zapach niz edp, raczej
        ostrawo swiezy, ale jednoczesnie kobiecy i nowoczesny. nic mi nie przypomina.
        szkoda, ze pachna nim tu wszyscy naokolo, tak ze troche "zbanalnial"
        • Gość: kropka Re: coco chanel IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.02, 16:15
          slodki, intrygujacy zapach, wyczuwam nite wanilii a reszte nut trudno okreslic,
          dla mnie absolutnie niedrazniacy, swietnie otulajacy na zime i jesien, czujac
          ten zapach wyobrazam sobie kominek, cieplutki bawelniany sweterek przesiakniety
          tym zapachem, do tego goraca czekolada do picia. Skoro wiec ten nowy zapach
          wywoluje we mnie takie emocje, a rzadko sie tak dzieje, to musi byc kuszacy i
          zmyslowy. Perfekcja i wyrafinowanie polaczone z delikatnoscia i kobiecoscia
          typowa dla linii Chanel (no, ten nr 5 chyba byl niewypalem jak dla mnie)
          pozdrowka
    • koko8 Re: coco chanel 13.11.02, 16:15
      Gość portalu: kaska napisał(a):

> Ten nowy zapach Madmoiselle czy jakos tam to się pisze.. Do czego
      > podobny????? Lekki czy ciężki? Slyszalam, ze super... Napiszcie coś,
      > pozdrawiam, kaska
      kaska, ja rowniez slyszalam ze super dopoki sama nie sprobowalam za wlasnym
      uchem... psiknelam sie przed wyjsciem i zalowalam tego do koncxa spotkania -
      jedynym marzenim moim bylo jak najszybciej wrocic do domu i sie umyc... ale sa
      tysiace zapachow dla tysiecy kobiet- wielu podoba sie akurat ten.... dla mnie
      niefajny...
      • renia30 Re: coco chanel 13.11.02, 19:00
        Mnie zalatuje stęchlizną, szczególnie ostatnia nuta. Myślałam, że ta nuta tylko
        na mnie się tak paskudnie rozwija ale niestety nie - moja koleżanka używa ich
        od dawna i ten zapach po kilku godzinach jest dla mnie nie do zniesienia.
        Może mam jakiś dziwny węch?
        ...........
        renia30
        • coralin Re: coco chanel 13.11.02, 19:35
          renia30 napisała:

> Mnie zalatuje stęchlizną, szczególnie ostatnia nuta.

To paczula tak pachnie:)))Mnie Coco Mademoiselle ,ale tylko woda perfumowana
          podoba sie niezmiernie. Staromodny szyk połączony z nowoczesnością.Woda
          toaletowa(lansowana ostatnio) jest zbyt owocowa jak dla mnie, za banalna.
    • Gość: NELLY Re: coco chanel IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 21:36
      niewiem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka