IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 13.11.02, 14:53
Drogie Poznanianki,

Gdzie w naszym mieście można kupić kremiki Iwostin? Niestety w bliskich mi
aptekach nie ma :(
Obserwuj wątek
    • Gość: justy1 Re: Iwostin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 22:29
      Zamiast biegać po całym mieście zawsze możesz poprosić w aptece o zamówienie
      dla Ciebie konkretnego specyfiku.
    • Gość: Fuga Re: Iwostin IP: *.pl 14.11.02, 08:29
      Nie miałam żadnych problemów Ursynów KEN/Przy Bazantarni(apteka całodobowa
      napewno zauważysz)i Plac Willsona.Masz zatem dwa różne krańce W-wy . Pozdrawiam.
      • Gość: Marghot Re: Iwostin IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 14.11.02, 09:12
        Justy,
        Problem w tym, ze jesli apteka nie prowadzi sprzedazy Iwostinu, hurtownia nie
        sprzeda im tylko jednego kremu. Apteka aby wejsc w produkt musi kupic tzw.
        pakiet startowy.
        • Gość: justy Re: Iwostin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 15:26

> Justy,
          > Problem w tym, ze jesli apteka nie prowadzi sprzedazy Iwostinu, hurtownia nie
          > sprzeda im tylko jednego kremu. Apteka aby wejsc w produkt musi kupic tzw.
          > pakiet startowy.

Oczywiście, ze hurtownia sprzeda. Ja w ten sposób kupiłam wodę a potem krem
          nawilżający. Apteka nie dostanie jedynie materiałów reklamowych: ulotek, próbek
          itp.
    • Gość: nenne Re: Iwostin IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.11.02, 13:16
      Ja widzialam na osiedlu Rusa w wiezowcu, ale to na ratajach, nie wiem czy Ci
      pasuje.
    • ambiance Re: Iwostin 14.11.02, 13:30
      O ile sie nie myle, to w aptece w Tesco i chyba Apteka OK na Slowianskiej.
      Jednak pewna na 100% nie jestem. Nie wiem czy te okolice Cie interesuja. Moge
      sprawdzic, jesli chcesz - mam po drodze.
      Pozdrawiam
      • Gość: Marghot Re: Iwostin IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 14.11.02, 13:45
        Dzięki serdeczne :)
        Pracuję w okolicach Zegrza, więc podjadę do tej w wieżowcu
        • ambiance Re: Iwostin 14.11.02, 16:21
          Nie ma sprawy. Polecam sie na przyszlosc :)).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka