Gość: karola IP: *.gda.cdp.pl / 193.91.26.* 15.11.02, 11:02 dziewczyny znacie kogos kto zrobil silikony i jest naprawde zadowolony?bez zadnych ubocznych skutkow i poprawek.mozecie polecic jakiegos chirurga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michelle Re: silikon IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 15.11.02, 13:21 Czesc, ja mam silikony i jestem z nich bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: silikon IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 15.11.02, 13:37 A ile cie to kosztowalo i gdzie robilas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: silikon IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 15.11.02, 13:52 Robilam operacje w Wiedniu bo tu mieszkam, koszt okolo 8.000 euro. Gdybym w Polsce mieszkala zrobilabym to w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: silikon IP: *.gda.cdp.pl / 193.91.26.* 15.11.02, 14:17 hej michelle a mozesz powiedziec mi cos wiecej?nigdy tobie nie przeszkadzaja?wiesz bardzo bym chciala sobie zrobic ale sie boje ze nie bede sie naturalnie czula.a jaki dlugi byl okres gojenia?i o jakiej porze najlepiej robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: silikon IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 15.11.02, 14:36 Czesc, najlepiej zrobic zima, ja robilam latem i bylo okropnie goraca a ja musialm w cwetrach chodzic, albo siedziec w domu, i najlepiej zeby ten chirurg byl w tym samym miescie lub w poblizu, bo trzeba na kontrole chodzic. Ja mam wkladki pod miesniem, ciecie pod pachami, najdluzszy okres gojenia. 4 tygodnie musialam w specjalnym staniku chodzic. Jezeli wkladki sa na miesniu i ciecie w faldzie pod piersia lub wokol brodawki to juz po tygodniu mozna chodzic bez stanika, tylko z plastrami. Ja mam duze wkladki-400 ml z kazdej strony. Przez pierwsze pol roku bardzo na nie uwazalam, teraz minelo juz 1,5 roku i ich wogole nie czuje, tak jakbym je zawsze miala, jakby nic nie bylo w srodku. W dotyku tylko czuc ze sa twardsze, i widac ze sa nie naturalne, ale dlatego bo nie sa zwisajace. A ze sa one pod miesniem to nie widac kontur wkladek. Wybaczcie jak zrobilam bledy, ale nie mam za duzo doczynienia z j. polskim Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: silikon IP: *.gda.cdp.pl, / 193.91.26.* 15.11.02, 14:44 dzieki serdeczne a powiedz czy jak zrobisz przez brodawke to widac kontury?i co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: silikon IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 15.11.02, 15:48 Gość portalu: Karola napisał(a): > dzieki serdeczne a powiedz czy jak zrobisz przez brodawke to widac kontury?i co > > to znaczy? Przez brodawke, to znaczy ze na konturze brodawki robi sie maly otwor przez ktory sie wklada wkladki. Najlepiej jednak blizny goja sie pod pacha, i sa prawie nie widome. To zalezy czy masz cienka skore, jezeli tak, (jak ja) to lepiej jak wkladki umiescisz pod miesniem, (mozna tez czesciowo umiescic pod miesniem). Plus jest tez taki ze wkladki sie nie obsuna bo miesien je trzyma. Jak mi dasz Twoj e- mail to Ci moge wyslac zdjecie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: silikon-doMichelle IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 15.11.02, 21:53 Ja tez bym bardzo chciala zobaczyc to zdjecie, jak to wyglada naprawde. Troche to kosztowna sprawa, ale w sumie jak raz na cale zycie to chyba warto. Jeszcze rok temu w zyciu bym o tym nie pomyslala, ale przez rok czasu schudlam prawie 10 kg, i wiadomo na jakiej czesci ciala odbilo sie to najbardziej, jeszcze rok temu mialam 75:(. Pozdrawiam serdecznie i czekam na zdjecie. Justyna moj mail: malesia@emil.teleton.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: silikon-doMichelle IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 15.11.02, 21:58 Znaczy 75 C. Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: silikon-doMichelle 22.11.02, 16:01 Gość portalu: justin napisał: > Ja tez bym bardzo chciala zobaczyc to zdjecie, jak to wyglada naprawde. Troche to kosztowna sprawa, ale w sumie jak raz na cale zycie to chyba warto. Coz i tu sie grubo myslisz, wkladki trzeba wymieniac optymalnie co 15 lat. Co daje co najmniej 3 operacje w zyciu, ciecie i dlubanie tego samego miejsca. A jak cie nie bedzie stac, a co jak bedziesz miala przeciwskazania do kolejnej operacji, wyciagniesz i bedziesz miala bius taj baloniki bez powietrza??? Swoja droga wydzialam kiedys rysunek starej, obwisnietej, baby, najoblesniejszej jaka jestes sobie w stanie wyobrazic a do korpusu miala jak przylepiony sterczacy biust. Podpis byl: Beauty is gone, but implants are forever. Smieszny byl, ale pomysl o tym. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: silikon IP: *.gda.cdp.pl / 193.91.26.* 18.11.02, 09:49 super.bylabym wdzieczna.chodzi mi ta mysl po glowie od pol roku i nie wiem czy sie zdecydowac.podaje adres karolinakranz@yahoo.com dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: silikon IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 18.11.02, 12:13 Zdjecia wam wyslalam. Pozdrowienia. M. Odpowiedz Link Zgłoś
ekw76 Re: silikon 22.11.02, 16:30 hej przeczytałam to sobie wszystko i sie ucieszyłam ze ten temat wypłynął, bo sama sie zastanawiam bardzo powaznie nad tą operacja.....więc czy byłabyś tak miła i mnie tez wysłała te zdjęcia. Z góry bardzo Ci dziekuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanka Re: silikon IP: *.cersanit.com.pl 19.11.02, 15:39 Wszystko świetnie, ale czy wiecie, że nie ma pewności, czy silikon nie powoduje chorób autoimmunologicznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: silikon IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 19.11.02, 17:22 A wiesz ze przez palenie papierosow mozesz dostac raka? A wiesz ze przez opalanie sie na sloncu mozesz tez dostac raka? A wiesz ze powietrze jest tak zanieczyszczone ze powinno sie w maskach chodzic? A wiesz ze nie powinno uzywac sie dezodorantow ktore zawieraja aluminium bo mozna dostac raka piersi, a 99% zawiera aluminium. Przeczytaj sobie ulotki roznych lekarst, jakie moga miec srodki uboczne. Wiesz ile rzeczy nie powinno sie robic? Nie chce mi sie wiecej wyliczac, bo to nudne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an do michelle IP: *.myslenice.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 19:34 Bardzo chciałabym zobaczyć te zdjęcia, więc jeśli byłabyś tak miła i mi też przesłała. Nieraz chodzi mi taka myśl po głowie, ale daleko mi jeszcze do tego żeby się zdecydować. Pozdrawiam, mój adres to: anet1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cardamon Re: do michelle 20.11.02, 16:57 Jesli i ja moglabym poprosic o fotke, bylabym bardzo ale to bardzo wdzieczna !! kodak1@o2.pl Ja slyszalam jeszcze, ze niebezpieczne jest latac samolotem, bo zbyt duze cisnienie, no i ze nie powinno sie opalac duzo na sloncu, bo moga peknac. Czy to sa tylko plotki, czy rzeczywiscie tak sie zdarza ? Wiecie, tez zbieram pieniadze na sztuczne piersi, chce zrobic w niemczech a klinice Lindau - jest tam super lekarz i widzialam w tv przebieg operacji oraz dziewczyne tydzien po wlozeniu implantatow. No i efekt byl super. Koszt tez ok 8 tys euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: do michelle IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 20.11.02, 18:43 Czy dostalas ode mnie maila?? A zdjecia, powtarzam jeszcze raz, sa REWELACYJNE!!! Pozdrawiam. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: do michelle IP: *.509.15.wu-wien.teleweb.at 21.11.02, 17:28 Ja miesiac po operacji lecialam do Ameryki z Austrii, zwiedzalam Ameryke wiec lecialam z miast do miast i w ciagu jednego miesiaca 8 razy lecialam samolotem, z tego 4 razy po 6 godzin, i 2 razy po 9 godzin, i nic mi sie nie stalo. A na Hawaiiach opalalam sie od rana do wieczora przez 10 godzin, i tez mi sie nic nie stalo. Pozatym do solarium chodze conajmniej raz w tygodniu. To sa bzdury, czegos takiego jeszcze nie slyszalam, rozbawilas mnie tym. Ciekawe skad ludzie biora takie pomysly. Silikon mam o konsystencji gumisia, a moj chirurg przejechal przez ta wkladke silikonowa volkswagenem golfem, i wkladce jak i samochodowi sie nic nie stalo. Te czasy minely gdzie silikon sie rozlewal. Jak przetniesz wkladke na pol to masz dwie polowki, i nic sie nie rozlewa. Nie bez powodu firma produkujaca daje wieczna gwarancje na wkladki, a te wkladki ktore ja nosze kosztuja okolo 2.000 euro, a w Czechach tyle kosztuje cala operacja inkl. wkladki. Sa rozne jakosci wkladek. Jezeli sie ktos zdecyduje to lepiej na te lepsze. Slyszalam ze na Wegrzech i wlasnie w Czechach stosuja jeszcze te stare wkladki bo tanie. Jak w Polsce to nie wiem. Napewno sa lepsze kliniki i gorsze. Naprawde trzeba uwazac co sie dostanie. Wysle wam zdjecia. I od Justin dostalam maila, ale jeszcze nie odpisalam bo bylam troche zajeta. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia12 Re: do michelle 22.11.02, 11:40 Michelle, chciałabym też zrobić sobie implanty, ale troszkę się boję, jak to potem wygląda. Czy byłabyś tak dobra i również mnie wysłała te zdjecia? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: silikon IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 22.11.02, 19:55 Mnie sie wydaje, ze jednak nawet te najlepiej wykonane operacje nie sprawia, ze biust bedzie wygladal-i zachowywal sie tak jak naturalny. niestey -wszystkiego nie mozna miec..a szkoda, bo w sumie mam kompleks malego biustu :))(B)i nic tego nie zmieni. :) . Odpowiedz Link Zgłoś