Gość: Agnieszka IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.02.06, 20:34 Mam pytanie :) Odchudzam się. Nie jedam po 19 i zastanawia mnie to czy moge np ok 20-21 zjeść jabłko? Lub jakikolwiek owoc? Czy absolutnie nie powinnam po nic sięgac? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dunia23 Re: Można? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:42 Tez sie odchudzam,nie jadam juz nic od 18 ale mam troche do zrzucenia,niedługo zaczne brac tez tabletki na odchudzanie meizitang.Spokojnie możesz zjeśc jabłko lub inny owoc jeżeli głód naprawde Cie męczy ja wtedy pije wody tylle ze poczuje wypchanie a oszukam głód.Życze udanego odchudzania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Można? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:46 nie, ja tak robilam, i czasem nie moglam z glodu zasnac, ale ale pomysl ze takie jabuszko to silna wole oslabi, a potem i tak bedziesz glodna, zreszta owoce na glodniaka to nie za zdrowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
marika2005 Re: Można? 10.02.06, 23:07 oczywiście, że możesz- niby po 18 to już tylko wodę sie powinno ale bez przesady-ja jak jestem na diecie-zawsze przed wakacjami to nie odmawiam sobie owoców nawet wieczorem i na efekty nie narzekam -ale też zależy jakie owoce-banany i awokado odradzam:) poza tym owoc zawsze lepszy niż czekolada czy czipsy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś