Dodaj do ulubionych

Bio C.L.A - odchudzajace kapułki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 07:49
Prosze o opinie w sprawie tabletek odchudzających Bio C.L.A z zielona
herbatą, czy sa skuteczne , w ciagu miesiaca ile mozna schudnac. Zbliża sie
wiosna i musze schudnac 8kg , co polecacie jakie preparaty sa skuteczne? Od
piatku biorw BIO CLA.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki 13.02.06, 09:39
      podejrzewam, że wcale nie można schudnąć. jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś
      zrzucił parę kg tylko od samego brania tabletek. no chyba, że albo masz zamiar
      ćwiczyć, albo zastąpić tymi tabletkami wszystkie posiłki...
      • marghot Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki 13.02.06, 10:11
        mi najbardzije podoba się tekst z reklamy tego preparatu : "tłuszcz zamienia w
        mięsnie" hahaha nobel
        • p.galli Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki 13.02.06, 10:23
          ja mysle ze moze byc "wspomagaczem" przy cwiczeniach - ale takich naprawde na
          silowni czy aerobach - ze pomaga przemieniac tkanke tluszczowa w miesniowa
          na pewno nie zadziala jak bedzie sie lykac lezac przed telewizorem i wsuwajac
          paluszki
          ;)
    • Gość: kaja Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:59
      tego w reklamie nie mówią, ale zeby schudnac z tym preparatem tzreba dużo
      ćwiczyc. zresztą wiadomo ze tzreba cwiczyc jesli sie chce odchudzic - takie
      wspomagacze jak nazwa wskazuje tylko pomagają. Z tego co wiem to cla pomaga po
      prostu w transporcie tłuszczu (takze tego z tkanki tluszczowej) do miesni gdzie
      mają ulec spaleniu - ale do tego tzreba stymulowac miesnie i po prostu sie
      ruszac.
      • marghot no,pani w reklamie biega po schodach, więc się 13.02.06, 13:04
        rusza :P
    • Gość: anka Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:29
      w miarę dobre i skuteczne (przy ograniczeniu jedzenia i jakimś ruchu) są
      tabletki Ortisa- Slim Trio. Przynajmniej mi pomagają;) Bierze się je przed
      posiłkiem 20 minut i popija wodą. Z tym że same tabletki nigdy niczego nie
      załatwią, ale te działają lepiej niż inne, które stosowałam. Opakowanie kosztuje
      ok. 27-30zł. A starcza na 5 dni:/ Także wychodzi to dość drogo. Jest tam 45
      tabletek, ale bierze się 3x3 tabletki, bo inaczej to nie ma sensu. No ale jak
      się ktoś zaweźmie, to są skutki.
      • skarb111 Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki 16.02.06, 09:20
        witam, aktualnie jestem na niekonczacej sie diecie. Ale schudłam 6 kilo w ciagu
        miesiaca. Zrobiłam rozpozananie rynkowe i mi wyszło ze takie tabletki maja
        głównie takie składniki jak:
        - ekstrakt z pu-erha - to czerwona herbata - swietnie wplywa na poziom
        choresterolu, prace wątroby itp, jednak pobudza i to bardzo a co za tym idzie
        pobudza rowniez apetyt,
        - chrom - niby ogranicza apetyt - hmmm, mnie nei ograniczył, a to jednak chrom -
        jestem chemikiem to mniej wiecej wiem czym to pachnie,
        - błonnik - o - i to polecam, dobrze zeby był z ananasem- rzeczywiscie pomaga,
        Są oczywiscie tabletki do odchudzania - powodują biegunki i wydalanie wprost
        tłuszczu ale na recepte i podobno straszne meczarnie - ale działają. Ja
        najszybciej i najlepiej schudłam na diecie kopenhaskiej - polecam - 2 tygodnie
        -5 kg mniej. W sumie o to chodziło - przemeczyc sie 2 tygodnie i utrzymac wage,
        narazie sie udaje. Ale generalnie najlepsze wyniki daje zmiana przyzwyczajen
        zywieniowych (ja musialam ograniczyc owoce - bo tyłam na jabłkach, ale to nie
        dziwne jak sie żre po 5 kilo dziennie)- duzo warzyw i 2-3 litry plynów. Mniej
        solić, jesc na małych talerzykach, od razu po kolacji umyc zeby - to wszystko
        triki ktore pomagają. Pozdrawiam i życze powodzenia!
    • Gość: użytkowniczka Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:39
      Kupiłam je kiedyś - bez zielonej herbaty - ale stosowałam dietę i trochę
      ćwiczyłam (ok. pół godziny dziennie) i tak po miesiącu były rezultaty, po dwóch
      większe ale ćwiczyć trzeba! cudów nie ma
      • Gość: Mira Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:45
        Ja brałam L-karnityne. Nie jadłam kolacji, chodziłam na steperze i skakałam na
        skakance i ku mojemu zdziwieniu szybko straciłam trochę kilo. Ważyłam już
        prawie 66kg a po kuracji i ćwiczeniach 61-62kg. Brałam je tylko rano bo później
        zapominałam. Wzięłam tylko 1 opakowanie
    • Gość: M Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:09
      Biorę Bio CLA i nie jem słodyczy, od ktorych normalnie jestem uzależniona,
      ponadto mam wiecej " pary" na fitness
    • Gość: ania Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki IP: 217.153.244.* 15.02.06, 16:20
      A znacie jakieś tabletki lub inne preparaty, które hamują apetyt na słodycze?
      bardzo prosze o odpowiedz
      • Gość: maea Re: Bio C.L.A - odchudzajace kapułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:08
        bio Chrom, albo inne chromy ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka